Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČJE U INDIJI

Vrhunski uspjeh maratonki! Hrvatice osvojile brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu

Facebook/Mario Lovrić
05.11.2023.
u 11:32

U teškim uvjetima u indijskom Hyderabadu naše su djevojke osvojile 3. mjesto i brončanu medalju u ekipnom natjecanju u sastavu Šustić, Šimek Bilić, Jurišić

Hrvatska atletska reprezentacija sjajno je odradila Svjetsko prvenstvo u trčanju na 50 kilometara, gdje smo se po prvi put pojavili i s ženskom i muškom ekipom.

U teškim uvjetima u indijskom Hyderabadu naše su djevojke osvojile 3. mjesto i brončanu medalju u ekipnom natjecanju u sastavu Šustić, Šimek Bilić, Jurišić. Mnogi su pod tim zahtjevnim uvjetima u Indiji odustali, ali hrvatske natjecateljice su izdržale do kraja.

Izbornik Dragan Janković dobro je predvidio rasplet te taktički sjajno pripremio našu ekipu koja je u završnici pretekla Španjolsku i popela se na postolje.

Hrvatsku su Indiji predstavljali: Silvia Šimunović (AK Sljeme), Nataša Šustić (AK Sljeme), Ines Jozić (UMK Mazator), Mirjana Šimek Bilić (AK Sljeme), Veronika Jurišić (AK Sljeme), Dubravka Mesec (AK Fit), Kristijan Rubinić (AK Jastreb), Andrej Hladnik (AK Varaždin), Ante Živković (AK Fit).

Komentara 2

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:18 05.11.2023.

Bravo djevojke!👍 Ali lijepo bi bilo da se objavilo još par slika, i ova jedna izgleda vrlo atraktivno za oko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije