Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Zagreb slavio nad Interom, Kramarić donio pobjedu Lokomotivi

Trebotic
Pixsell
20.04.2012.
u 22:03

U 27. kolu Prve HNL nogometaši Zagreba pobijedili su Kranjčevićevoj Inter sa 2:1. Ovi porazom momčad iz Zaprešića na korak je do ispadanja. Lokomotiva je u Maksimiru okrenula vodstvo Karlovca i pobijedila također s 2:1

Nogometaši Zagreba pobjedom nad Interom (2:1) riješili su sve svoje brige oko ostanka u ligi. S druge strane Zaprešićani će se teško izvući. Osim, ako ne osvoje svih devet bodova do kraja. Tri su već osvojili, protiv Varaždina, ali protiv Hajduka (kod kuće) i Splita (u gostima) teško će ići.

- Nismo iskoristili umor i zbunjenost Zagrebaša u prvoih dvadeset minuta. I umjesto da postignemo pogodak ili dva mi smo iz jedinog udarca prema našim vratima primili pogodak. Kada smo početkom drugog poluvremena primili i drugi jednostavno smo se raspali. Zagreb je igrao puno rasterećenije jer mu opstanaknije bio upitan kao nama - rekao je Ilija Lončarević, trener Intera.

Dražen Besek zadovoljan je samo pobjedom.

- Loše smo ušli u utakmicu, puno griješili i sreća da smo postigli pogodak da budemo mirniji u nastavku - rekao je Besek.

Šovšić nije bio ni na klupi?

- On se trenutno ne uklapa po mojim sportskim kriterijima - istaknuo je Besek.

Da li je suspendiran?

- Koliko ja znam nije. On normalno trenira s momčadi i ako se nametne igrat će. Ako ne, onda neće - zaključio je Besek.

Pobjedom protiv Karlovca 2:1 (0:1) nogometaši Lokomotive prekinuli su crnu seriju od tri poraza. Karlovčani su vodili, jedan je protunapad u 28. minuti iskusni Šefančić znalački realizirao i Lokomotivin hod po mukama trajao je do 76. minute. Nevroza je posebno zahvatila domaćina nakon što Antolić nije iskoristio 11-erac u 58. minuti, karlovački vratar Kalinić izvrsno je reagirao, obranio tu loptu i sačuvao neizvjesnost.

Ulazak Martinca povezao je igru "lokosa" i kako je vrijeme odmicalo, Karlovčani su sve više disali na škrge, bilo je očito da su "lokosi" bolje fizički pripremljeni, a onda je i kvaliteta došla do izražaja. Pravi je "stiskavac" domaćina ponudio i nekoliko prilika, no do 76. minute gostujuća je mreža mirovala. Tada se ukazao spretni Andrej Kramarić i s dva je pogotka (prvi glavom, drugi nogom) preokrenuo rezultat i donio pobjedu svom sastavu!

– Nakon svega sam sretan i zadovoljan, iako sam se nakon promašenog 11-erca Antolića sjetio utakmice Chelsea – Barcelona! Zasluženo smo pobijedili, osjećao se prtisak nakon tri poraza i ponosan sam na dečke što su se znali vratiti iz ponora – govorio je Lokomotivin trener Tomislav Ivković, dok je trener Karlovca, Sanjin Lucijanić rekao:

– Sretan sam već kad mi momčad dođe na utakmicu! U uvjetima u kojima radimo moram za ovu izvedbu biti ponosan na svoju momčad. "Lokosi" su bili bolji i zasluženo su pobijedili, a u našem je klubu stanje iz dana u dan sve lošije...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije