Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje uefi

Vlatko Marković: Robin Bokšić obična je bitanga i lopov!

'sport...zagreb...19.01.2006. tuskanac 59, rezidencija francuskog veleposlanika, michel platini dosao dodijeliti orden viteza nacionalnog reda vlatku markovicu, michel platini i vlatko markovic,  foto
Goran Stanzl/Pixsell
22.01.2013.
u 20:18

Predsjednik UEFA-e Michel Platini pozvan je da se 5. ožujka u 11 sati pojavi kao svjedok na Općinskom sudu u Daruvaru u parnici koju je protiv te asocijacije pokrenuo nogometni sudac Bruno Marić.

U utorak je na tom sudu održano novo ročište u parnici kojom Marić traži naknadu od milijun eura za duševne boli, koja su mu navodno nanesene u aferi oko navodnog namještanja kup utakmice između Dinama i Hajduka.

U dvoipolsatnoj raspravi svjedočili su Vlatko Marković i Zorislav Srebrić, prema čijim se iskazima, ocijenio je za jedan lokalni radio Marićev odvjetnik Vladimir Gredelj, može sasvim jasno zaključiti da je Robin Bokšić došao u svojstvu službenika UEFA-e u Zagreb i u prostorijama Nogometnoga saveza obavio neformalni razgovor, što je UEFA do sada osporavala.

– Branitelj UEFA-e na početku je rekao da postoji mogućnost nagodbe, da se o tomu u UEFA-i razmišlja, ali nema ovlaštenje da o tome započne razgovore – kazao je Bruno Marić.  

Ako se u međuvremenu ne postigne nagodba, Michel Platini morat će se 5. ožujka u 11 sati pojaviti na sudu u Daruvaru. No, Marić ocjenjuje da će ipak doći do nagodbe. Na pitanje na koliki će iznos pristati, kazao je da sigurno neće „skidati gaće“ jer je gotovo nesporno da bi, nastavi li se suđenje bez nagodbe, proces trebao završiti u njegovu korist.

Zorislav Srebrić upitan o tome je li Robin Bokšić prevario HNS ovako je odgovorio:

– O tome bi se moglo raspravljati!

Vlatko Marković dao je ovakav komentar:

– Bokšić je bitanga!

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Django
Django
20:28 22.01.2013.

Zato je Platini toliko bezobrazan prema HNS-u. Žolja ga u džepu.

PN
PROTIVNIK_NEPRAVDE
21:07 22.01.2013.

A tko?

DU
Deleted user
21:50 22.01.2013.

Slika kaže puno: Nas i ovih iz UEFA-e, 300 milijuna. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije