Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj na kioscima

U novom Maxu: Raul bi bio Dinamov bingo za Ligu prvaka

'naslovnaMax'
Foto: ''
1/5
15.07.2011.
u 19:01

Dinamo je uspio okupiti kvalitetnu momčad, doveo je prava pojačanja, uredio stadion, vratio navijače... Traži još jako svjetsko ime

Nevjerojatno, nestvarno... Je li to moguće? Ili je to još jedna nemoguća misija? Iz maksimirskih krugova procurilo je ime koje će "zatresti Hrvatsku", kako je nedavno najavio Zdravko Mamić. Raul! Legenda Reala, najbolji strijelac Lige prvaka u povijesti, prošle sezone najbolji igrač Schalkea. No, Schalke je sada u velikim teškoćama, u golemim dugovima, ne igra u Ligi prvaka...

S druge strane, Dinamo ima kvalitetnu momčad, zadobio je naklonost navijača, ima napokon uređeni stadion i - beskrajnu ambiciju Zdravka Mamića da s Dinamom zadivi nogometni svijet. Za taj (ne)mogući transfer svih transfera u hrvatskom nogometu morat će se puno toga posložiti, a prvi je uvjet - Dinamo mora ući u skupinu Lige prvaka.

Tek tada čudesna priča s jednim od najslavnijih nogometaša u povijesti može dobiti jasnije obrise i ono najbitnije, financijsku podlogu. Sve o toj novoj, dosad najjačoj "bombi" iz Maksimira pročitajte u novom broju Maxa.

U pripremnom kampu Crvene zvezde u Austriji, istom onome u kojem su Bilićevi vatreni proveli svoje najljepše dane na Euru 2008., Robert Prosinečki otkrio je za Max kako bi odmah, da je ikako moguće, Dinamu oteo i na Marakanu doveo Badelja i Tomečaka.

 Svjestan je da su se odnosi snaga promijenili, da je Dinamo sada iznad Zvezde i da su takve "otimačine" nemoguće. Prosinečki je pronašao drukčije rješenje: Maxu je pokazao novo čudo od djeteta, "malog Žutog", igrača koji neodoljivo podsjeća na njega u mladim danima.

Max je u Brazilu stupio u kontakt s (bivšom) Sammirovom djevojkom Yasmin koja mu je prije desetak dana rodila sina. Poslala nam je ekskluzivne fotografije malog "filha", s radošću pričala o bebi, ali i šokirala hladnom konstatacijom: "O Sammiru ne želim govoriti, uopće me ne zanima".

U novom broju donosimo i životnu ispovijest legende Rudolfa Belina koji mjesecima nepomičan leži u bolnici, ekskluzivni intervju s "našom" NBA zvijezdom Andrijom Bogutom, dubinsku priču što se događa sa Šimunićem i hoće li Bilić na njega još moći računati, traumatična iskustva Ivane Brkljačić s dopingom, a u punom sjaju predstavljamo novu Miss sporta, prekrasnu atletičarku Kristinu Vilk...

Ključne riječi

Komentara 12

CP
copy paste
20:18 15.07.2011.

ma mislim.....to su nebuloze.taman da dinamo i igra ligu prvaka,čisto sumnjam da bi si raul dozvolio da napucava lopte po livadama i pašnjacima 1.hnl.

DU
Deleted user
21:00 15.07.2011.

A gle...i Roberto Carlos ili Rivaldo su za dobru lovu napucavali loptu po pašnjacima ni sam neznam koje zemlje...a Ligu Prvaka su mogli sanjati...iako i sam sumnjam u ovo , nije da je nemoguće.

VI
ViP1612
19:53 15.07.2011.

hahahahahhahahahahaahahhahahahahahaha dobra dobra!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije