Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite još bolji!

Stanić: Ova generacija napravila je ono što mi nismo uspjeli, ali...

Mario Stanić portal (1)
Anto Magzan/Pixsell
24.03.2013.
u 14:09

"Za istu domovinu se pobjeđuje, za istu domovinu se izgara na terenu, a koja je generacija bolja ili uspješnija - to u konačnici nije vrijedno spomena."

Mario Stanić napisao je novu kolumnu za Igralište.hr. Prenosimo dio kolumne:

"Prije svega čestitam našim momcima na vrlo važnoj pobjedi protiv reprezentacije Srbije, čestitke  izborniku i stručnom stožeru koji su napravili veliki i zahtjevan posao! Odigrali smo pet utakmica, točno na pola kvalifikacija smo i dijelimo prvo mjesto s Belgijom. Možemo i moramo biti jako zadovoljni svime što je ova generacija napravila do današnjeg dana. Teško je imati kontinuitet u nogometu, teško je proći kvalifikacije i skoro uvijek biti prisutan na europskim i svjetskim prvenstvima..., napisao je Stanić, a zatim se osvrnuo na usporedbu njegove i ove generacije:

"Nakon pobjede protiv reprezentacije Srbije ova generacija je napravila podvig kakav vatreni iz '98 nisu uspjeli. Po tom pitanju oni su uspješniji, ali morat će još puno toga napraviti da bi bili uspješni kao generacija iz '98.  Bez obzira na kvalitetu i na rad, treba imati i dozu sreće. Još uvijek se sjećam kako smo mi sretno prošli kvalifikacije i u kojim tekmama nas je sreća pomazila.

U svakom slučaju, pred njima su veliki  izazovi, a ja im od srca želim da budu uspješniji od  brončane generacije iz '98. Hrvatska je i ova, isto kao što je bila i ona repka. Za istu domovinu se pobjeđuje, za istu domovinu se izgara na terenu, a koja je generacija bolja ili uspješnija - to u konačnici nije vrijedno spomena. Za repku treba navijati i kad stvari krenu loše, a ne samo kad  se pobjeđuje!!!"

Cijelu kolumnu pročitajte OVDJE!

>>>Prosinečki: Pobjeda nad Srbijom je trijumf vrijedan odlaska na SP

 

Komentara 2

AM
amaravic
14:43 24.03.2013.

svaka čast staniću!

DU
Deleted user
14:13 24.03.2013.

bravo staniću dobro pišeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije