Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivanje

Sanja i Duje na klupskom prvenstvu u Sisku

'spo...zgb...20.05.2004. sanja jovanovic-plivacica snimio:boris scitar'
'boris scitar'
18.12.2009.
u 16:59

Završnica klupskog prvenstva Hrvatske u plivanju (u 25-metarskom plivalištu) održat će se u subotu i nedjelju u Sisku.

 Ekipe su prijavile najbolje sastave, pa će tako u muškom dijelu za zagrebačku Dubravu plivati Duje Draganja, dok će u ženskom Sanja Jovanović predvoditi plivačice Juga.

U konkurenciji plivača nastupit će sljedećih osam momčadi: ZPK, Primorje, Dubrava, Arena, Medveščak, Mornar, Jadran i Mladost (s Gordanom Kožuljem). U konkurenciji plivačica u završnicu su ušle: ZPK, Primorje, Jug, Mladost, Sisak (s Monikom Babok), Jadran, Dubrava i Grdelin. Natjecanja počinju u subotu u 10 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije