Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štimčev mladi adut

Radošević najmlađi debitant kockastih: Super su me primili!

Josip Radošević
Marko Prpić/PIXSELL
11.09.2012.
u 23:42

Sa svojih 18 godina, pet mjeseci i 8 dana Josip Radošević je postao najmlađi debitant u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije.

- Prekrasan je osjećaj, prestetan sam. Odlično su me primili i zbog toga mi je bilo lakše uklopiti se u momčad - rekao je Radošević nakon utakmice.

Rodom iz Dugopolja, "od kamene sorte", Radošević je tip veznog igrača koji nije tehničar, već trkač i radnik. Po tome je sličnog profila kao i Ognjen Vukojević, ali izbornik Igor Štimac odlučio je sinoć riskirati i umjesto provjerenog Vukojevića ubaciti u vatru mladog Radoševića.

Štimac ga obožava, što neki tumače kao stvar povezanu s Radoševićevim menadžerom, ali drugi to objašnjavaju činjenicom da Štimac puno drži do mišljenja Miše Krstičevića, koji je Radoševića "stvorio". Dolaskom Krstičevića na mjesto trenera Hajduka, Radošević je potpisao ugovor, koji je u vrijeme trenera Krasimira Balakova odbijao potpisati pa je bio gotovo prekrižen u klubu.

Kažu da je u to vrijeme, osjećajući se otpisanim, besciljno trčao po Marjanu, ali sve se okrenulo i sad je u prvoj momčadi Hajduka i, po prvi put, reprezentacije. Veliki je vjernik i praktički u svakoj svojoj izjavi zahvaljuje Bogu.

>>> Vida promašio za pobjedu, Hrvatska remizirala u Bruxellesu

>>> Igor Štimac: Ovo je još uvijek rezultat Bilićeva rada

>>> Mamić kupovao cipele pa se gotovo sudario s Čarlijem


>>> HNS demantira: Ogi i Dudu nisu bili u noćnom izlasku!

>>> Srbija lako s 6:1 pobijedila Wales, Ronaldo bez gola

>>> Modrić: Dobit ćemo ih u Hrvatskoj!

Komentara 16

DU
Deleted user
07:15 12.09.2012.

pohvala mladiću, čuo sam od ljudi koji su bliski Ajduku da je na potpisn ugovora došao sam bez menađera, i da je rekao dajte što date, BOG će ostalo.. zato sretno....

JA
jamezdin
07:49 12.09.2012.

Bravo Radoševići i bravo Štimac što si ga koristio. Bolje i tako neka mlada nada nego Jurić od 34 godine debitira kod Bilića. Još bi volio vidjeti malog kovačića.

AU
autoritet
23:51 11.09.2012.

Lud potez, al momčić nije bio loš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije