Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA GOLA BEQIRAJA

Srbija lako s 6:1 pobijedila Wales, Ronaldo bez gola

'Portugal\'s Cristiano Ronaldo (L) celebrates his goal with team mate Helder Postiga (R) during their 2014 World Cup Qualifying match against Luxembourg in Luxembourg September 7, 2012.         REUTER
'FRANCOIS LENOIR'
11.09.2012.
u 22:34

U drugoj utakmici skupine A Srbija je u Novom Sadu s 6:1 pobijedila Wales.

Reprezentacija Srbije je večeras u Novom Sadu deklasirala reprezentaciju Welsa rezultatom 6:1 (3:1).

>>> Vida promašio za pobjedu, Hrvatska remizirala u Bruxellesu

>>> Mamić kupovao cipele pa se gotovo sudario s Čarlijem

>>> HNS demantira: Ogi i Dudu nisu bili u noćnom izlasku!

>>> Radošević najmlađi debitant kockastih: Super su me primili!

>>> Modrić: Dobit ćemo ih u Hrvatskoj!

Interesantno je da je u srpskoj reprezentaciji bilo šest različitih strijelaca (Kolarov, Tošić, Đuričić, Tadić, Ivanović i Sulejmani) dok je jedini pogodak za goste postgao Gale. U odnosu na prvi meč igran u Škotskoj srpski izbornik Mihajlović napravio je tri izmjene tako da su utakmicu započeli u sastavu Stojković – Kolarov, Nastasić, Biševac, Ivanović - Fejsa, Ignjovski (Mijailović 84'), Tadić, Tošić (Sulejmani 70') – Marković, Đuričić (Lekić 80').

Tijekom cijele utakmice Srbija je bila mnogo bolja momčad te su unatoč šest postignutih golova propustili još nekoliko izglednih prilika. Srbija je igrala dopadljivo i brzo ali se unatoč visokoj pobjedi stječe dojam da je obrana ipak najbolji dio tima te da će protiv ozbiljnije reprezentacije imati mnogo problema da dođu do svoje igre i stvore izgledne prilike za postizanje pogotka.

Bila je ovo, u šest do sada odigranih utakmica, prva pobjeda Mihajlovića od kako je preuzeo srpsku reprezentaciju.

Za razliku od prijašnjih mečeva kada ih je mučila realizacija čini se da su i taj problem riješili pred nastavak kvalifikacija. Srpski mediji večerašnju prezentaciju Srbije nazivaju rapsodijom napominjući da je ovo vjerojatno najbolja utakmica izabrane vrste istočnih susjeda od pobjede nad Rumunjskom (5:0) s kojom su potvrdili odlazak na SP u Južnoafričkoj Republici

Španjolska je u gostima jedva svladala Gruziju s 1:0, golom Soldada tek u 86. minuti!

Crna Gora je pobijedila San Marino 6:0, uz dva pogotka Fatosa Beqiraja, a Norveška je golom Risea iz 11-erca u 90. minuti svladala Sloveniju.

Komentara 2

SE
serđo
08:37 12.09.2012.

naši susjedi slovenci nikako ne mogu uz boga i domoljublje pobijedti ni jednu vanka-EU selekciju, pa su im lekciju očitali i norvežani.

AN
Andreeejjj
12:19 12.09.2012.

Budimo realni, šta se uvjek busamo KAO da smo najbolji u Europi i čak na svijetu?!? Na EP nismo prošli čak ni u 2 krug, a mi se hvalimo, kao da smo svjetski prvaci?! Prati nas sreča več dugo vremena! Ipak, jednoga dana i ona če nas prestati spašavati. Gubimo se u igri, nemamo kontinuitet, štoperi su nam rak rana (prespori, gube se). Spašava nas već duže Pletikosa. Luku Modrića namjerno stavljamo na zadnjeg veznog a bilo bi bolje i puno koristnije, da igra unaprijed (Mourinho je isto tražio to). Šta je sa Srnom, ništa od njega. Juče smo bili zreli za poraz a mi se opet hvalimo, da smo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije