Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U RIJECI

Ovako je to bilo u Rijeci: Ružno navijanje, bacali boce, kamenje...

Kantrida neredi (1)
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
29.09.2013.
u 10:13

Na službenom parkingu kamenje i boce poletjele su prema automobilu u kojem su se nalazili Ljubo Pavasović Visković, Nikola Koceić Bilan, Dražen Lalić i Jens Andersson.

Igrači Hajduka, po dolasku u hotel u Opatiji nakon utakmice, napadnuti su bocama i čašama koje su na njih bacane s terase s kata.

Tom prilikom je igrač Hajduka Nižić pogođen bocom u glavu, a neslužbeno se doznaje da je u hotelu bila svadba, s koje su "dočekali" prvotimce bijelih i zasuli ih svime što im je došlo pod ruke. Intervenirala je policija i smirila situaciju.

Na službenom parkingu kamenje i boce poletjele su prema automobilu u kojem su se nalazili Ljubo Pavasović Visković, Nikola Koceić Bilan, Dražen Lalić i Jens Andersson.

Podsjetimo, na utakmici Rijeke i Hajduka dogodile su se ružne scene nakon što je Jean Evrard Kouassi izjednačio na 1:1. Navijači Hajduka su zapalili Splićani 20 baklji i počeli ih bacati prema tribini gdje su navijači Rijeke... Navijači sa zapada krenuli su tada prema istoku kako bi se obračunali s njima, no odmah su sukob krenuli sprječavati specijalci.

>> Armada zviždala Markoviću, Torcida ih gađala bakljama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije