Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMIĆ NIJE ZNAO

Osmorica igrača Dinama na sastanku s BBB-ima

BBB Bad Blue Boys
Marijan Susenj/PIXSELL
21.09.2013.
u 15:47

Sastanak su inicirali Dinamovi navijači, a od igrača došli su Šimunić, Leko, Sandomierski, Soudani, Pinto, Pamić, Antolić i Pivarić.

Nakon Dinamove utakmice s Hajdukom na Poljudu osmorica modrih nogometaša sastala su se s predstavnicima BBB-a.

Sastanak su inicirali Dinamovi navijači, a od igrača došli su Šimunić, Leko, Sandomierski, Soudani, Pinto, Pamić, Antolić i Pivarić.

Tema je naravno bila situacija oko kluba kao Mamićev odnos s navijačima. Boysi su svojim ljubimcima izrazili podršku, a za sastanak navodno Zdravko Mamić nije niti znao.

Mamić urlao na igrače

Podsjetimo, Mamić je nakon poraza na Poljudu poludio na igrače.

- Isplatio sam im 1,7 milijuna eura prije dva dana iako nisam trebao, želio sam pokazati prije Hajduka i Europske lige da je klub stabilan, da želi držati ritam plaćanja, a oni meni ovako! Više nemaju moj \'suport\', bahati igrači, tko zna kada će me opet vidjeti - bjesnio je Mamić nakon utakmice.

No, Dinamov gazda ih nije uspio razbuditi. Nakon Hajduka su izgubili i od Černomereca u Europskoj ligi.

>> Bandić i Mamić dogovarali gradnju krova na Maksimiru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije