Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSTREMNI DESNIČARI

Navijače Tottenhama napali huligani u Lyonu, trojica u bolnici

Huligani Lyon (1)
Foto: PA/Pixsell
1/7
21.02.2013.
u 14:18

Motiv napadu je, pišu strani mediji, imidž Tottenhama kao židovskog kluba

Navijači Tottenhama više se ne mogu osjećati sigurnima na europskim gostovanjima. Nakon što su napadnuti u Rimu kad su Spursi gostovali kod Lazija, neprijateljstvo ih je dočekalo i u Lyonu.

Večer prije susreta Europske lige u jednom su pubu naletjeli na izrazito antisemtiski raspoložene domaćine koji su ih napali stolicama, bakljama te navodno kamenjem. Motiv je, pišu strani mediji, imidž Tottenhama kao židovskog kluba.

Napadnuto je 150 engleskih navijača od kojih su trojica završili u bolnici, a navijači Lyona tvrde kako nisu imali veze s incidentom već da je za njega odgovorna skupina ekstremnih desničara.

Komentara 2

KG
Kult_Grada_Zagreba
15:05 21.02.2013.

balkanci.....

PP
pp
16:02 21.02.2013.

Gluposti. To je obična huliganska tuča, a Tottenham je bio na glasu kao klub sa ozbiljnim huliganima. Zato su napadnuti. I dobro da Balkanci vide da se i drugi ponašaju kao Balkanci i da zbog toga nemaju komplekse. Pa možda jednog dana se i riješimo tog konjušarskog mentaliteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije