Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Mamićevu istupu

Šuker: Hoćemo li ga kazniti? Mi držimo do morala i dostojanstva...

davor šuker zdravko mamić
Slavko Midžor/Pixsell
15.03.2013.
u 20:23

– Odnos predsjednika Hrvatskog i Srpskog nogometnog saveza neće se promijeniti, a navijači na utakmici bodrit će svoje reprezentacije.

– Žao mi je što se to dogodilo – komentirao je predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon Skupštine nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije današnja događanja vezana uz Zdravka Mamića.

– On je član Izvršnog odbora, član HNS-a. Ovih dana govorimo o tome i radimo na zbližavanju i mogu reći da se Savez ogradio od takvih riječi, a kažem da se držimo načela FIFA-e i UEFA-e, a to su pravila fair playa, govorimo o dostojanstvu i moralu, mislim da sam rekao sve – kazao je Šuker koji ne želi kalkulirati o tome kada bi se disciplinska komisija mogla sastati i donijeti odluke i kakve će obje biti. Na pitanje kako bi sve ovo moglo utjecati na skorašnju utakmicu sa Srbijom, kazao je:

– Odnos predsjednika Hrvatskog i Srpskog nogometnog saveza neće se promijeniti, a navijači na utakmici bodrit će svoje reprezentacije jer svaka reprezentacija želi osvojiti nova tri boda na putu prema Brazilu 2014., a što se tiče svega ostalog, vjerujem u policiju, vjerujem u osiguranja i da će utakmica proći u najboljem redu. Što se HNS-a tiče, neće biti nikakvih incidenata, a još ćemo u ponedjeljak imati sastanak na kojem ćemo se dogovoriti kako bi sve proteklo u najboljem redu i po načelima FIFA-e i UEFA-e – kazao je predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je u pansion "Stara škola" u Mirkovcu pokraj Zaboka došao s virozom. Nije želio ni prije ni za vrijeme skupštine komentirati ništa vezano uz Zdravka Mamića nego se družio sa skupštinarima i s vlasnikom Stare škole Goranom Bradić, inače bivšim glasnogovornikom Dinama.

Ključne riječi

Komentara 20

MU
Mucilin
20:34 15.03.2013.

izbaci ga sa liste HNS, a ako ga ne izbacis znaci da lovu od prodaje ljudi ( nog.robova) djelite!!!!!!

OB
-obrisani-
20:47 15.03.2013.

Ako držite do morala i dostojanstva onda prvo popljujte ovog Jovanovića i odrecite se stranog državljana polupismenog Skansija, pa se nakon toga javljate sa laprdanjem o moralu i dostojanstvu !

RO
rokoprc
23:20 15.03.2013.

Pa taj Suker osim sto je znao igrati nogomet sve ostalo je jedna obicna nula primitivac netna jednu recenicu izgovoriti da nema bar 2 greske uz to vrlo bahat a prije svega ljigavac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije