Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GARMISH

Kostelić 17. na treningu spusta

Ivica Kostelić
AFP
09.03.2010.
u 11:43

U njemačkom zimovalištu Garmischu u utorak je treningom spusta počela završnica ovogodišnjeg Svjetskog kupa u alpskom skijanju.

U sve četiri discipine nastupit će i najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, koji je nastupio i na jedinom treningu spusta. Službena utrka će se održati u srijedu.

Na treningu je Kostelić (od 25 natjecatelja) zauzeo 17. mjesto s 2 sekunde i 46 stotinki zaostatka za najboljim na treningu Austrijancem Hansom Gruggerom. I inače su Austrijanci pokazali najbolju formu na treningu, pa su se tako među najbolja četiri plasirala tri austrijska predstavnika. Uz Gruggera drugi je bio Mario Scheiber, a četvrti Michael Walchhofer. Na treće mjesto se, pak, ugurao Slovenac Andrej Šporn.

Garmisch, trening spusta:

1. Hans Grugger (Aut) 1:59.78
2. Mario Schieber (Aut) +0.24
3. Andrej Šporn (Slo) +0.37
4. Michael Walchhofer (Aut) +0.41
5. Aksel Lund Svindal (Nor) +0.49
..
17. Ivica Kostelić (Hrv) +2.46

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije