Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOKI ZASAD PREUZIMA

Jurčić smijenjen! Mamić: 'Otići ću ako se Vaha želi vratiti u Dinamo!'

Dinamo Austria (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
21.08.2013.
u 23:52

– Prvo sam pitao Ivankovića, ali kad je rekao: ''Pričat ćemo sutra'', sam je sebe diskvalificirao – kazao je Mamić

Kruno Jurčić više nije trener Dinama! Nakon poraza od bečke Austrije uprava kluba, predvođena direktorom Tomislavom Svetinom i sportskim direktorom Zoranom Mamićem, uručila mu je otkaz, a momčad će zasad voditi Zoran i Damir Krznar.

Jurčiću ovaj osjećaj nije stran, doživio ga je drugi put tijekom četiri godine, a jednom je u tom periodu sam dao otkaz. Kad ga je krajem studenoga 2012. Zdravko Mamić posljednji, treći put vraćao na klupu, komentirao je kako mu je najgluplja odluka u životu bila njega otpustiti.

Dok šef Dinama ponovno ne pomisli isto, traži se novi trener plavih, a neki pozivi već su napravljeni.

– Zasad će momčad voditi Damir Krznar i sportski direktor Zoran Mamić, koji po funkciji mora preuzeti tu odgovornost. Znate, odmah sam nazvao Branka Ivankovića i rekao sam mu da dođe, bio je tu na stadionu, tražio sam od njega da dođe na razgovor u klub. Rekao mi je: "Na putu sam za Varaždin, čujemo se sutra." Mogao je, eto, na pravdi Boga opet biti naš trener, ali sad više nema šansi...

Je li sad vrijeme za Ćiru Blaževića, ovo su trenuci u kojima on može u nekoliko dana izvući najbolje iz momčadi?

Nakon poluminutne stanke, Mamić je odgovorio:

– Zatekli ste me... Istina, treba nam onaj Ćiro iz 82., ali ne znam ima li tu radnu energiju...

A Zlatko Kranjčar?

– Cici su uvijek vrata otvorena, neka dođe ujutro, ako prestane piti. Sad me navlačite na tanak led, a sami biste ga ismijavali kad biste ga našli na klupi. Na kraju ću ja ispasti bezobrazan, a vi ćete se s njim sprdati... Kranjčar uvijek može doći ako će sportski živjeti!

A Vahid Halilhodžić?

– Nek' se odmah vrati! Učini li to, podnosim ostavku na mjesto izvršnog predsjednika! Iako je prevario i mene i vas, on nikad nije ovdje dobio otkaz, nego je sam otišao, on je otkazao Dinamu...

Hoće li opet Lokomotiva dati trenera Dinamu, kakve su šanse Tomislava Ivkovića?

– On je legitimni kandidat, samo ne znam koliko je mudro gurnuti ga u vatru u pola sezone i žrtvovati i možda izgubiti! Sa Slavenom momčad može voditi i moj djed – rekao je Mamić.

>> Debakl: Austria slavila 2:0, Rukavina isključen čim je ušao!

>> Čop: Sve se okrenulo protiv nas! Joe: Još uvijek imamo šanse!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije