Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok i optimizam

Čop: Sve se okrenulo protiv nas! Joe: Još uvijek imamo šanse!

Dinamo Austria (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/22
21.08.2013.
u 23:06

- Oni su zabili gol, pa nas je crveni pokolebao, no nije još ništa izgubljeno. Možemo i mi njima dati dva gola! - smatra Pamić

Za razliku od trenera Krune Jurčića, igrači Dinama nisu tako mirno primili kiks protiv Austrije iz Beča (0:2).

- Ne znam što da kažem, sve što se moglo okrenuti protiv nas se okrenulo. Nismo iskoristili svoje prilike u prvom poluvremenu, a oni jesu svoje šanse. Idemo u Austriju s nadom i vjerom da možemo preokrenuti - komentirao je Duje Čop.

Joe Šimunić, koji je u jednom trenutku dok je još bilo 0:0, fantastično blokirao sigurni gol gostiju, dao je svoje viđenje:

- Prvo poluvrijeme nismo toliko ni loši bili, iako su i oni bili dobri. Drugi pogodak je po meni bio faul iako to sudac nije vidio - komentirao je Šimunić nakon utakmice.

Kapetan Dinama smatra kako ipak nije sve riješeno:

- Dok ima šanse moramo se nadati, ali moramo odigrati više nego danas. Još imamo šansu.

Zvonko Pamić bio je najoptimističniji.

- Ne bih rekao da su bili toliko bolji, ali nismo imali sreće. Oni su zabili gol, pa nas je crveni pokolebao, no nije još ništa izgubljeno. Možemo i mi njima dati dva gola. Ne znam što nam je nedostajalo, borili smo se, imali šansi..., no nakon crvenog potpuno smo pali. Sad treba ovo zaboraviti, regenerirati se, no imamo dobru šansu i možemo sve okrenuti u gostima.

 >> Austria slavila 2:0, Rukavina ušao i isključen u 72. minuti!

>> Jurčić: Očekivano smo 'pali' u jednom trenutku, takav mi je profil igrača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije