Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolovi nakon utrke

Ivica: Nije dobro, koljeno mi je sve lošije...

'Ivica Kostelic of Croatia speeds down the course during the third training for the Alpine Skiing World Cup downhill ski race in Kitzbuehel January 24, 2013. REUTERS/ Dominic Ebenbichler (AUSTRIA - Ta
Reuters/Pixsell
06.02.2013.
u 16:35

U ovakvim utrkama zbog loše vidljivosti i grbave staze svi udarci idu izravno u koljeno pa mišić ne uspije reagirati – objasnio je Kostelić

– Nisam se baš dobro otpeljao. Ne mogu reći da nisam uložio truda, no glupo mi je već se žaliti. Nije dobro, što mogu – rekao je Ivica Kostelić nakon 28. mjesta u utrci superveleslaloma na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu.

Dakle, opet su se javili bolovi u desnom koljenu?

– Mislim da koljeno ide na lošije i to me ražalostilo. U ovakvim utrkama zbog loše vidljivosti i grbave staze svi udarci idu izravno u koljeno pa mišić ne uspije reagirati – dodao je.

U ponedjeljak će Ivica opet na snijeg, vozit će superkombinaciju, dok će spust u subotu propustiti.

Pobjednik Ted Ligety naglasio je:

– Nisam mislio da mogu pobijediti. Znao sam da za medalju imam izgleda, posebno ako riskiram na kraju. Pazio sam da ne otklizavam.

Glavni favorit utrke Svindal bio je treći. Norvežanin je izgubio putanju u zavojitoj završnici koju je postavio norveški trener i koja je više odgovarala Ligetyju.

 – Uvjeti nisu bili idealni, s ovim slabim dnevnim svjetlom ne vidite kvrge – kazao je Svindal koji je za dvije stotinke ostao bez srebra.

A drugoplasirani je bio i veća senzacija nego pobjednik Ligety. Sportski san nenadano se ostvario Gauthieru De Tessieresu (21). Mladi Francuz nije uopće trebao nastupiti na SP-u, a naposljetku je završio sa srebrom oko vrata:

– Teško je opisati ovaj tjedan u mom životu. Nisam se kvalificirao za SP, no onda sam dobio poziv od trenera koji mi je rekao da uskačem umjesto Clareyja koji se u nedjelju ozlijedio. Tako sam sretan, ovo je luda priča – kazao je De Tessieres.

Komentara 8

BR
BratCroat
17:50 06.02.2013.

Drš se Ivica jer kada ti prestaješ skijati nema više nikoga.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
17:53 06.02.2013.

Nemoj se sekirati Ivica jer koljena Tine Maze su zdrava i biče na veselje Hrvata novih medalja za europsku i EU saveznu Sloveniju.

ZO
zof
18:11 06.02.2013.

Ovo je Svjetsko prvenstvo. Ako nisi među prva tri onda je potpuno nebitno koje mjesto si osvojio. Neka mi Kostelić objasni zašto je uopće nastupio, trošio koljeno bez veze kad su mu dosadašnji rezultati u svjetskom kupu u veleslalomu slični ovom danas. Umjesto da se čuva za kombinaciju i slalom on se prijavio i za ovu trku. Jesam li ja možda glup ili ne razumijem taj mazohizam ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije