Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TOALETU

Huligani napali igrače Rijeke na benzinskoj postaji!

Hajduk Rijeka (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
29.04.2013.
u 09:17

Luka Marić, Darijo Knežević i Ivan Močinić bili su žrtve fizičkog napada tijekom povratka iz Poljuda u Rijeku

Trojica igrača Rijeke fizički su napadnuta id nekolicine navijača na benzinskoj postaji Kozjak, dok su se u nedjelju navečer vraćali s utakmice kod Hajduka. Lula Marić, Darijo Knežević otišli su na toalet, a u autobus s ostalim igračima vratili su se s modricama, piše Dalmacija Newa.
Vrlo brzo intervenirala je policija, a huligani su navodno privedeni. 
Inače, Rijeka je na Poljudu slavila sa 2:1

Trojicu igrača Rijeke fizički su napala dvojica navijača Hajduka na benzinskoj postaji Kozjak, dok su se u nedjelju navečer vraćali s utakmice kod Hajduka. Ivan Močinić, Luka Marić i bivši hrvatski reprezentativac Dario Knežević otišli su na toalet gdje su na njih nasrnuli huligani. Vrlo brzo u pomoć su uskočili ostali suigrači te je intervenirala policija. Kako piše Slobodna Dalmacija, Mariću je lakše ozlijeđena ruka.

- Do incidenta je došlo kada su ova dvojica ušli u prostorije WC-a i rekli Kneževiću i Mariću da skinu majice Rijeke koje su imali na sebi. Kada igrači to nisu učinili, jedan od njih je šakom u glavu pokušao nokautirati Kneževića koji se uspio izmaknuti. I Knežević i Marić su se od ovog razularenog dvojca nakon toga sakrili u WC u kojeg su uspjeli i zaključati, ali je jedan od napadača toliko snažno, najvjerojatnije nogom uspio razbiti vrata WC-a da su razbijeni djelovi ozlijedili braniča Marića po prstu - govore naši izvori u splitskoj policiji o ovom događaju - prenosi Slobodna Dalmacija.

Napadači R.K. (31) i D.B. (35), obojica iz Splita, uhićeni su i nalaze se na kriminalističkom istraživanju.

Inače, policija je zabranila Armadi da se zaustavi na istoj benzinskoj crpki.

Inače, Rijeka je na Poljudu slavila sa 2:1.

>> Rijeka svladala Hajduk i probila se na treće mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije