Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kajakaši u Španjolskoj

Emil Milihram potvrdio odličnu formu pred SP

'sport, 02.01.2009., varazdin, nominirani sportasi i sportasice za sportasa i sportasica godine, emil milihram Photo: marko jurinec/Vecernji list'
'marko jurinec/Vecernji list'
20.04.2010.
u 14:28

Hrvatska kajak-kanu reprezentacija nalazi se u Španjolskoj i na rijeci Noguera Pallaresa kod mjesta Sorta sudjeluje na velikom međunarodnom natjecanju Copa Pirineus.

U klasičnom spustu potvrdila se odlična forma hrvatskih reprezentativaca, posebno Emila Milihrama, koji je na stazi dugoj 6,6 kilometara osvojio prvo mjesto. Odmah iza njega kroz cilj je prošao Tomislav Lepan, a Igor Gojić zauzeo je šesto mjesto.

U sprintu na 650 metara Gojić je bio srebrni, a Milihram je osvojio brončanu medalju. Lepan je u konačnom plasmanu zauzeo peto mjesto.

Budući da će se na istoj toj stazi sredinom lipnja voziti u sklopu Svjetskog prvenstva, postignuća hrvatskih veslača doista ohrabruju. Posebno to vrijedi za Emila Milihrama, koji će u Španjolskoj braniti naslov svjetskog prvaka. Varaždinski veslač već je niz godina dominantan na svim velikim natjecanjima, pa u svojoj kolekciji ima dvostruki europski i dvostruki svjetski naslov.

Osim Hrvatske, u Španjolskoj su nastupile i ostale vodeće svjetske veslačke reprezentacije, Francuske, Austrije, Slovenije, Švicarske, Australije, Slovačke i domaćina Španjolske.

Osim što su se natjecali, Hrvati su, boraveći u Španjolskoj, obavili i nekoliko dodatnih treninga i upoznali se sa stazom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:45 20.04.2010.

Emil Milihram je blažen što nije nogometaš jer inače se nebi spremao za SP nego bi rezervirao karte za treči red sa strane na sofi kraj TV ekrana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije