Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaran i utučen

Ćiro: Ako Štimca nije sram, nije ni mene

'31.07.2005., Bol - Davor Juric, Igor Stimac i Miroslac Ciro Blazevic.  Photo: Tino Juric/Vecernji list'
Tino Juric/PIXSELL
15.11.2012.
u 19:09

– A dok se borio protiv Mamića, vjerno sam bio uz njega – kuka Ćiro Blažević

Miroslav Blažević ostao je iznenađen nakon Štimčeve izjave u Rijeci, da je "ono što radi Ćiro izvan pameti, to je samo bijes jer nije izbornik". Trener svih trenera jučer nam je utučen kazao:

– Dok se on borio protiv Mamića i Markovića, ja sam bio vjerno uz njega. Što da kažem, razočaran sam i, ako njega nije sram, nije ni mene. I da sam uistinu preuzeo reprezentaciju, što mi je Mamić nudio, prepustio bih je Štimcu! Toliko sam bio uz njega. Ali sada više nisam. Čime sam ga to povrijedio, nije mi jasno. Od prvog dana sam o njemu samo afirmativno govorio.

Ključne riječi

Komentara 8

ZW
zweistein
20:03 15.11.2012.

e moj ćiro!!!!! toliko se samoreklamiraš da ne stigneš biti ni ono što doista jesi: trener za irak, čad, i n¨gorogoro

IS
istima
20:48 15.11.2012.

Igore, Igore..... sad mi se pak puno manje sviđaš.....

AN
Andreeejjj
19:33 15.11.2012.

Štico je i Francuskoj Čiru napucao nogom u guzicu, nešto kasnije učinio je to i Bokšić. Zašto šutite o tome a sve dobro znate? Čiro zna kog nogometaša može uništig a koga se boji! Toliko o autoritativnom Čiri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije