Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA GA PRIVELA

Belgijce u Zagrebu dočekao pijani vozač autobusa!

Belgijska reprezentacija stigla u Zagreb (1)
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
09.10.2013.
u 23:37

Vozač autobusa koji je belgijsku reprezentaciju trebao prevesti do hotela je priveden jer je bio u alkoholiziranom stanju.

Reprezentacija Belgije stigla je u srijedu navečer u Zagreb gdje je dva dana kasnije čeka utakmica s Hrvatskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Raspoloženje u belgijskoj reprezentaciji je odlično budući da im do plasmana u Brazil nedostaje samo bod. Iz Belgije ih ispratilo čak tri tisuće fanova, a u Zagrebu su ih ponovo dočekali navijači.

"Crveni vragovi, dobrodošli u Zagreb", pokazali su navijači u crvenom transparent svojim nogometašima.

Nogometaše dočekao pijani vozač

Nakon što su sletjeli reprezentativci Belgije su doživjeli nesvakidašnji događaj. Naime, vozač autobusa koji ih je trebao prevesti do hotela Sheraton je priveden jer je bio u alkoholiziranom stanju.

Belgijski Hln.be navodi da je vozač na putu do zračne luke skrivio nesreću, ali je pobjegao. No, policija ga je uhvatila kad je želio pokupiti igrače. Vozač je priveden nakon što je alko test pokazao da je bio u alkoholiziranom stanju.

Belgijce i ljude iz saveza je do hotela na kraju prevezao vozač novinarskog autobusa.

>> Šuker upozorava Belgijce: Niste još ništa napravili

>> Tri tisuće Belgijaca otpratilo reprezentativce u Zagreb!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije