Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Desant na Hrvatsku

Tri tisuće Belgijaca otpratilo reprezentativce u Zagreb!

'11.09.2012., stadion Kralj Baudouin, Bruxelles, Belgija - Kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014., skupina A, 2. kolo, Belgija - Hrvatska.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Marko Prpic/PIXSELL
09.10.2013.
u 16:10

Osvajanje boda na Maksimiru za njih bi kolo prije kraja kvalifikacija značilo da su se plasirali za Brazil

Euforija trese Belgiju! Nogomet je postao glavna tema njihovih medija, a navijači su u euforiji. Belgijska nogometna reprezentacija danas kreće na put za Zagreb gdje u petak igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP.

Osvajanje boda na Maksimiru za njih bi kolo prije kraja kvalifikacija značilo da su se plasirali za Brazil pa ni ne čudi da je svoje idole u zračnu luku došlo pozdraviti čak tri tisuće navijača.

Uz to, Belgijci će do Zagreba voziti posebno ukrašeni Airbus, na kojeg pet radnika još od jučer postavlja 84 velike naljepnice, kojima će pokriti 158 metara četvornih površine letjelice.

Zrakoplov je tako ukrašen naljepnicama u znaku belgijske nogometne reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije