Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Šuker upozorava Belgijce: Niste još ništa napravili

Šuker
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
09.10.2013.
u 17:45

– Belgijci su favoriti, ali to treba pokazati na terenu. Cilj je prvo mjesto, a tu je Belgija u prednosti – rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker najavio je utakmicu Hrvatske i Belgije koja se ovaj petak igra na Maksimiru u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

– Belgijci su favoriti, ali to treba pokazati na terenu. Cilj je prvo mjesto, a tu je Belgija u prednosti – rekao je Šuker za belgijske medije.

Šuker upozorava Belgiju da je na Svjetskom prvenstvu očekuje težak posao.

– Ovo vam govorim kao prijatelj – niste još ništa pokazali, a na Svjetskom prvenstvu se kreće od nule. Dobili ste takvu skupinu i prošli na SP nakon 11 godina, a niste igrali protiv Njemačke, Italije, Brazila, Argentine...

Kakvom mu se čini reprezentacije Belgije?

– Imate momčadski duh koji je nama nedostajao protiv Škotske. Vaša je momčad pokazala puno bolji pristup tijekom ovih kvalifikacija.

Belgijske novinare je zanimalo kako se Šuker osjeća u cipelama predsjednika HNS-a nakon velike nogometne karijere.

– Sviđa mi se funkcija predsjednika. Na njoj bi trebali biti ljudi koji znaju što se događa na travnjaku. Važno je da nogometne legende budu na ovakvim funkcijama.

>> Tri tisuće Belgijaca otpratilo reprezentativce u Zagreb!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije