Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Anas Sharbini i Vukušić na popisu za Skonto, nema Ahmada

'30.10.2011., Split - Nogometna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Inter Zapresic. Sharbini i Vukusic na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Cagalj/PIXSELL
11.07.2012.
u 15:47

U ovom novom Hajduku nitko ne nosi dresove s brojem 8, 9 i 10 koji su rezervirani za prave zvijezde i to dovoljno govori o aktualnom stanju u Poljudu

Hajduk je Uefi poslao popis igrača koji konkuriraju za utakmice 2. pretkola Europske lige u kojima se bijeli sastaju sa Skontom iz Rige. Prva utakmica igra se 19. srpnja u Poljudu, uzvrat je sedam dana potom, a na popisu se našao i Anas Sharbini. Mlađi Sharbini, baš kao i kapetan Ante Vukušić, stalno su u izlogu za prodaju, Hajduk se nada prihodu od pet milijuna eura za njih dvojicu, ali kako sada stvari stoje, igrat će protiv Skonta.

Na popisu nema Ahmada Sharbinija, njegov boravak u Hajduku očito je završena priča. S popisom su u Poljudu čekali jer su u posljednji trenutak rješavali dokumentaciju za Avdiju Vršajevića i Antona Maglicu. Dakle, za Skonto konkuriraju Goran Blažević (dres broj 1), Dino Mikanović (2), Danijel Stojanović (3), Antonio Milić (4), Goran Milović (5), Avdija Vršajević (6), Franko Andrijašević (7), Mirko Oremuš (11), Lovre Kalinić (12), Ante Vukušić (13), Josip Radošević (14), Steven Luštica (16), Goran Jozinović (17), Mijo Caktaš (18), Filip Ozobić (20), Jure Obšivač (21), Mario Maloča (22), Ivan Vuković (24), Dante Stipica (25), Anton Maglica (26), Matej Jonjić (27), Ivo Tomaš (29), Dinko Trebotić (30), Tino Sušić (31), Marko Bencun (32), Tomislav Kiš (33), Tonči Kukoč (44), Ivan Tomičić (91) i Anas Sharbini (99).

Zanimljivo, u ovom novom Hajduku nitko ne nosi dresove s brojem 8, 9 i 10 koji su rezervirani za prave zvijezde. I to dovoljno govori o aktualnom trenutku momčadi. Prosjek starosti prijavljenih igrača Uefi je 21,3 godine, a valja napomenuti da se na popisu nisu našli mladići poput Džonija, Vladislavića i Eleza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije