Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV MAJSTOR

VIDEO Kapetan Modrić fenomenalnim potezom protiv Getafea opet oduševljava navijače Reala

LaLiga - Celta Vigo v Real Madrid
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/8
02.09.2023.
u 18:12

Hrvatski nogometni virtuoz ubacio je vanjskom u kazneni prostor suparnika i tako doprinio pogotku

Hrvatski kapetan Luka Modrić dobio je povjerenje od prve minute u domaćem ogledu Reala protiv Getafea i nije zakazao, štoviše, jednim potezom oduševio je navijače kraljevskog kluba i ponio je kapetansku traku. Real je gubio od Getafea 0:1 sve do 47. minute kada je Modrić vanjskim dijelom kopačke, njegovim zaštitnim znakom, poslao loptu u šesnaesterac gostiju.

VEZANI ČLANCI:

Savršeno izveden ubačaj obrana gostiju nije uspjela očistiti, a do lopte je stigao Joselu koji ju je pospremio u mrežu za 1:1. Modrić je igrao do 77. minute kada ga je zamijenio Brahim Diaz, a ovim potezom ponovno je pokazao kako se radi o pravom nogometnu majstoru koji će sigurno imati svoju minutažu kod Carla Ancelottija i ove sezone.

Sjajan potez možete pogledati OVDJE, a utakmica je završila pobjedom Reala od 2:1, sjajni Bellingham je zabio u petoj minuti sudačke nadoknade.

Komentara 6

TA
Talleyard
20:08 02.09.2023.

Velikan jedan od najvećih u povijesti nogometa, naš Luka naš ponos na žal orjunaškoj bagri.

T2
Tomo_20
22:45 02.09.2023.

Ajmo legendo pokazi jos jednom tvoju magiju!!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:59 02.09.2023.

Kak sad to?Pa neki dan je mislil otić,star je i ništ ne valja?Bravo Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije