Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO REMEK-DJELO

VIDEO Luka Modrić uništio je drugog najskupljeg desnog braniča svih vremena. Pogledajte majstoriju

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
24.04.2024.
u 10:56

Suprotno najavama španjolskih medija, Ancelotti je uvrstio hrvatskog kapetana u prvih 11 i nije pogriješio.

Real Madrid pobijedio je Barcelonu s 3-2 u El Clasicu na stadionu Santiago Bernabeuu i tako praktički osigurao naslov prvaka Španjolske. Bila je to utakmica u kojoj je Barca dvaput vodila, Real u 92. minuti došao do pobjede, a Luka Modrić kao kapetan odigrao je cijelu utakmicu za Real. Suprotno najavama španjolskih medija, Ancelotti je uvrstio hrvatskog kapetana u prvih 11 i nije pogriješio. 

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u Zagrebu

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
1/17

Tri dana nakon superderbija na društvenoj platformi X viralna je postala akcija Luke Modrića u kojoj je ponizio portugalskog braniča Cancela. Drugi najskuplji desni bočni u povijesti, kojeg je Manchester City prije pet godina doveo iz Juventusa u transferu vrijednom 65 milijuna eura, bio je nemoćan protiv Modrića.

VEZANI ČLANCI:

Iako je gotovo deset godina stariji od suparnika, Modrić je nezaustavljivo proletio pokraj Cancela. Branič Barce pokušao ga je zaustaviti rukama, ali mu ni to nije uspjelo jer ga je Modrić u sprintu otresao.

Video kruži društvenim mrežama uz opis: "Modrić je poslao Cancela natrag u City"

http://

 

 

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
12:00 24.04.2024.

Pročitam naslov i pomislim - Modrić mu polomio obje noge, pretvorio se u satrapa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije