Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zauzeo čvrst stav

Tucak: Ako Burić i Bošković ne dođu, više 
ih neću zvati

'31.10.2012., Zagreb - Bazen na Mladosti, Hrvatska - Crna Gora, utakmica prvog kola Fina Svjetske lige.  Ivica Tucak.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Goran Jakus/PIXSELL
12.03.2013.
u 18:36

– Meni je neprihvatljivo da se igrači žele odmarati, dodao je Tucak, a direktor Perica Bukić kaže: – Ne bih zatvarao priču ni sa kim, ali...

 

Euforija zbog zlatnih dupina je splasnula, premije za OI u Londonu dečki i dalje čekaju, a pred njima je novo veliko natjecanje – Svjetsko prvenstvo u Barceloni u srpnju. Izbornik Ivica Tucak odlučio je lupiti šakom o stol, pokazati da nije samo taj koji "dodaje lopte", već ozbiljan Rudićev nasljednik. Sad mu je pravi trenutak... Otkazi "umornih" Damira Burića i Mihe Boškovića koji su tražili "time-out" godinu dana prvi je njegov odlučan potez.

– Dobit će poziv za pripreme za SP, a ako se ne odazovu, više ih nikad neću zvati! Život može dalje ići i bez njih. Razlozi za neodazivanje moraju biti opravdani, a ako će se i dalje htjeti odmarati, to će za mene biti neprihvatljiva odluka! – kaže Tucak. Direktor reprezentacije Perica Bukić smatra suprotno, ali:

– Nikad ne bih zatvarao priču ni s jednim igračem, ali izbornikova je zadnja. Ne žele li igrati za reprezentaciju, ne možemo im ništa, nema načina da ih na to natjeramo, poput novčane kazne ili suspenzije.

Kakva je situacija s Rumunjem Cosminom Raduom, spominjalo se njegovo igranje za hrvatsku reprezentaciju?

– Istina je, Cosmin Radu zatražio je hrvatsko državljanstvo i sad čeka dokumente. Dakako, na svijetu ne postoji trener koji bi se odrekao takvog vrhunskog igrača. Inače, nisam s njime razgovarao, ali bit ću prvi koji će s njime sjesti za stol. Želimo ga! – zaključio je izbornik Tucak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije