Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA SE ISTRAŽUJE

Tragedija na reli utrci: Barem četiri osobe poginule kada se automobil zabio u publiku

Sveta Nedelja: Održan 13. Rally Show Santa Domenica
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
24.03.2024.
u 16:25

Prema dosadašnjim informacijama četiri osobe su poginule, a sedam ih je ozlijeđeno, napisali su na stranicama policije. Nesreća se dogodila tijekom utrke između gradova Labatlan i Bajot u sjeverozapadnoj Mađarskoj

 Najmanje četiri osobe su poginule, a još sedam je ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila na mađarskom reliju "Esztergom-Nyerges". Još uvijek nisu poznate točne okolnosti nesreće, utrka je prekinuta, a na mjesto događaja stiglo je nekoliko spasilačkih helikoptera.

Mađarski mediji prenose kako je jedan od sudionika relija izgubio kontrolu nad automobilom izletjevši sa ceste pri čemu se zabio u skupinu gledatelja.

VEZANI ČLANCI:

Prema dosadašnjim informacijama četiri osobe su poginule, a sedam ih je ozlijeđeno, napisali su na stranicama policije. Nesreća se dogodila tijekom utrke između gradova Labatlan i Bajot u sjeverozapadnoj Mađarskoj.

VIDEO Velike promjene u Dinamu: Izabrani novi sportski direktor i četvrti član Uprave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije