Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wta dubai

Venus impresivno do finala

Venus Williams
AFP
19.02.2010.
u 13:12

Amerikanka Venus Williams, treća nositeljica i braniteljica naslova na velikom WTA turniru u Dubaiju, odličnom igrom svladala je nepostavljenu Izraelku Shahar Peer 6:1, 6:4 u prvom polufinalu.

Prvi set nije ponudio puno uzbuđenja. Izraelka, 22. tenisačica svijeta, nije igrala na razini prethodnih mečeva, a jedini gem osvojila je na servis suparnice.

No, u drugom setu se razvila prava borba, a gledatelji su doista mogli uživati u fantastičnom tenisu. Williams je prva stigla do breaka, ali se Peer uspjela vratiti. Ipak, starija od dvije slavne američke sestre u sedmog gemu je još jednom oduzela početni udarac Izraelki, a u sljedećem je izvukla čak pet break lopti.

U 10 gemu je Williams iskoristila treću meč loptu na svom servisu. Na mreži je zagrlila Peer, čak joj je dala i poljubac, odajući joj na taj način priznanje za doista veliki tenis u drugom setu.

- U prvom je Shahar napravila dosta pogrešaka, ali u drugom je igrala stvarno jako, jako dobro. Ali, i ja sam bila dobra, posebno u velikim, najvažnijim poenima. Sretna sam što opet imam priliku osvojiti ovaj turnir - izjavila je nakon meča Venus, koja niti u trećem dvoboju protiv Peer nije izgubila niti set.

Drugi polufinale odigrat će četvrta i sedma nositeljica, Bjeloruskinja Viktorija Azarenka i Poljakinje Agnieszka Radwanska.

WTA Dubai, polufinale:

V. Williams (3) - Peer 6:1, 6:4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije