Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Stuttgart, kvalifikacije

Pironkova prejaka za Lisjak

Ivana Lisjak
Reuters
26.04.2010.
u 17:27

Hrvatska tenisačica Ivana Lisjak nije se uspjela probiti do glavnog turnira u Stuttgartu, koji se ovoga tjedna igra na tamošnjim zemljanim terenima.

Nakon uspješno obavljena prva dva meča u trećem je Lisjak zapela na prvoj nositeljici kvalifikacija, 22-godišnjoj Bugarki Cvetani Pironkovoj, koja je za jedan sat i 26 minuta proslavila pobjedu 6-4, 6-4.

Ukupno je godinu dana starija Lisjak imala samo jednu break loptu manje (7-6), ali je iskorištenost bila daleko slabija. Uspjela je tek jednom, tijekom drugog seta, oduzeti servis suparnici, ali niti to joj nije bilo dovoljno da odgura meč u treći set.

Bio je to njihov drugi meč u karijeri. I u prvom je slavila Bugarka, s još uvjerljivih 6-0, 6-2, a zbilo se to u Barceloni 2004. godine.

WTA Fes: Martić poražena sa Schnyder u igri parova

Hrvatska tenisačica Petra Martić startala je na WTA turniru u marokanskom Fesu (zemljana podloga), ali u igri parova. I zaustavljena je zajedno sa Švicarkom Patty Schnyder već u prvom kolu.

No, poraz od 6-2, 6-2 je donekle logičan budući su njihove suparnice bile prve nositeljice turnira parova, Čehinja Iveta Benešova i Španjolka Anabel Medina-Garrigues.

Razlika u kvaliteti najbolje je predočena u zbroju poena, pa je tako pobjednički par uhvatio 56 poena ukupno, a Martić i Schnyder 34.

U pojedinačnom dijelu turnira Martić je postavljena za šestu nositeljicu, a prva suparnica će joj biti Francuskinja Alize Cornet (84. na WTA ljestvici). U karijeri njih dvije nikada nisu igrale međusobno.

WTA Stuttgart, 3. kolo kvalifikacija:

Pironkova (1) - Lisjak 6-4, 6-4

WTA Fes, parovi 1. kolo:

Benešova / Medina-Garrigues (1) - Martić / Schnyder 6-2, 6-2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije