Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OZLJEDE KUKA

Hewittov povratak tenisu u Houstonu

Leyton Hewitt
AFP
22.03.2010.
u 18:33

Lleyton Hewitt, 29-godišnji australski tenisač, trenutačno pozicioniran na 27. mjestu ATP ljestvice, objavio je da se tenisu vraća početkom travnja u Houstonu.

Od 5. do 11. travnja će ovaj teksaški grad biti domaćin ATP turnira na zemljanoj podlozi koji je prošle godine osvojio baš Hewitt, nekadašnji najbolji igrač na svijetu.

Posljednji nastup ove godine Hewitt je imao na Australian Openu i to u meču protiv najboljeg igrača na svijetu Rogera Federera. Kuk je Hewitt ozlijedio na samom početku godine, igrajući Hopman Cup, ali je ipak produžio igranje, te je nastupio na prvom Grand Slam turniru godine.

No, nakon toga se podvrgnuo lakšem operativnom zahvatu i oporavku.

- Houston je predivno mjesto za povratak. Volim taj turnir, gdje sam uz to imao i mnogo uspjeha, te se radujem povratku tenisu - kratko je izvijestio Hewitt.

Inače, u posljednje tri godine je osvojio samo jedan ATP turnir u karijeri i to baš spomenuti prošle godine u Houstonu. U karijeri je 27 puta dizao pehare pobjednika na raznim ATP turnirima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije