Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP RIM

Ferrer izbacio Murrayja, Wawrinka Söderlinga

murray
Reuters
29.04.2010.
u 20:30

Britanac Andy Murray i dalje nema pravog rješenja kako kvalitetno igrati na zemljanoj podlozi. Nakon brzog ispadanja u Monte Carlu od Kohlschreibera, u Rimu je za njega "uklet" bio David Ferrer.

Na turniru Masters serije 1000 španjolski je tenisač pobijedio Andyja Murrayja 6-3, 6-4 potpuno dominiravši u prvom setu, dok je u drugom slomio Britanca kod 3-3 napravivši break čime je otvorio put do pobjede.

Prije toga je Murray imao break-priliku i, da ju je realizirao, možda je mogao zamrsiti meč, no nakon toga je ostao bez daha.

Još je slabiji otpor ponudio Šveđanin Robin Söderling protiv Švicarca Stanislasa Wawrinke. Slavio je drugi najbolji švicarski tenisač s uvjerljivih 6-3, 6-2 u meču u kojem je Söderling imao samo dvije break-prilike.

S druge strane Wawrinka je doslovno svaki suparnički servis opasno napadao, pa je tako imao jedanaest prilika za break, od kojih je iskoristio tri. Na prvom servisu je Švicarac izgubio samo dva poena (od 25 ukupno).

ATP Rim, osmina-finala:

Gulbis - Volandri 6-2, 3-6, 7-6(4)

F. Lopez - Ljubičić (11); predaja Ljubičića

Wawrinka - Söderling (5) 6-3, 6-2

Tsonga (7) - Giraldo 6-3, 6-4

Ferrer (13) - Murray (4) 6-3, 6-4

Verdasco (6) - Garcia-Lopez 6-4, 7-6(2)

Đoković (2) - Bellucci 6-4, 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije