Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP PEKING

Đoković lako protiv Troickog

Novak Đoković
AFP
07.10.2009.
u 16:36

Novak Đoković pobijedio je Viktora Troickog 6:3, 6:0 u susretu dvojice najboljih srbijanskih tenisača u drugom kolu ATP turnira u Pekingu.

Bio je to treći međusobni susret dvojice sunarodnjaka i druga uzastopna pobjeda Đokovića. Troicki je bio bolji u osmini finala umaškog turnira prije dvije godine. No, ovoga puta nije imao nikakve šanse. Đoković mu nije dopustio niti jednu break loptu u cijelom meču, a sam ih je iskoristio četiri od sedam.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolca Fernanda Verdasca, koji je sa 7:5, 6:4 eliminirao sunarodnjaka Juana Carlosa Ferrera. Verdasco je dobio prva dva meča protiv Đokovića, ali su sljedeća četiri otišla na stranu srbijanskog igrača, četvrtog tenisača svijeta, a zadnji od njih nedavno, u četvrtfinalu US Opena.

Zanimljivo je da će u Pekingu Đoković i Verdasco prvi puta odmjeriti snage, a da nije u pitanju Grand Slam ili turnir iz kategorije ATP Masters 1000...

 

ATP Peking, 2. kolo:

Davidenko (4) – Kohlschreiber 6:1, 6:0

Čilić (8) – Benneteau 6:2, 2:6, 6:0

Verdasco (5) – Ferrero 7:5, 6:4

Đoković (2) – Troicki 6:3, 6:0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije