Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teniski turniri

Čilić preskočio Bubku, Karlović predao: Jako sam ljutit!

cilic
AFP
25.10.2011.
u 14:36

Marin Čilić, 22. tenisač na ATP ljestvici, uspješno je prošao 1. kolo turnira u St. Petersburgu svladavši Ukrajinca Bubku, dok je Karlović u Beču predao Slovencu Bedeneu

Četvrti nositelj pobijedio je 154. igrača svijeta Sergeja Bubku, sina slavnog ukrajinskog skakača u vis, sa 6:4, 7:6(1). A drugi naš tenisač Ivo Karlović (54. na ATP ljestvici) zbog ozljede je predao susret 1. kola Slovencu Alježu Bedeneu (204.), nakon što je izgubio prvi set sa 6:7(4).

– Zbog ozljede leđa morao sam predati. Da sam znao što će se dogoditi, ne bih ni dolazio u Beč. Jako sam ljutit – napisao je Karlović na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 2

ME
mentor
15:14 25.10.2011.

Samo da nije ova ozljeda kod Karlovića povezana sa aferom zbog namještanja.

Avatar usainbolt
usainbolt
19:50 25.10.2011.

to sa namještanjem je fakat smiješno,znači po njima tko god bolje rangirani igrač izgubi od slabije rangiranog potencijalna je namještaljka,ahaa sad sam tek skužio kako je dodig dobio nadala,namještaljka,nadal je prodao meč...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije