Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

SPTV nije podmirio dug, nema prijenosa VN Italije

Vettel (1)
Reuters
06.09.2013.
u 20:18

– Kreator grupa u postupku je traženja rješenja s vlasnikom Sportske televizije s kojim usko surađuje na dugoročnome rješenju za projekt

Sportska televizija još uvijek nije podmirila dugovanje prema Kreator grupi, koja je osigurala prava na prijenose F1 utrke.

"Još uvijek nije uplaćen dug SPTV-a prema Kreator grupi te ni ovoga vikenda nema prijenosa utrke Formule 1 iz Italije. Kreator grupa je u postupku traženja rješenja s vlasnikom Sportske televizije s kojim usko surađuje na dugoročnome rješenju za projekt", stoji u priopćenju Kreator grupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije