Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO SE U ZID

Tragedija: Španjolski motociklist poginuo tijekom treninga za VN Katalonije

Luis Salom
Foto: Reuters
1/4
Autori: Marko Pavić, Hina
03.06.2016.
u 18:05

- Unatoč svim nastojanjima bolničkog osoblja Salom je preminuo u 16.55 sati - stoji u priopćenju organizatora Svjetskog motociklističkog prvenstva.

Španjolski motociklist Luis Salom (24) poginuo je tijekom današnjeg slobodnog treninga kategorije moto2 za Veliku nagradu Katalonije, objavili su organizatori.

- Nakon nesreće koja se dogodila tijekom današnjeg slobodnog treninga s velikom tugom moramo izvijestiti kako je poginuo Luis Salom, član momčadi SAG. Unatoč svim nastojanjima bolničkog osoblja Salom je preminuo u 16.55 sati - stoji u priopćenju organizatora Svjetskog motociklističkog prvenstva.

Salom je smrtno stradao nakon što je izgubio kontrolu nad motorom i zabio se u zaštitnu ogradu. U kategoriji moto2 tri je puta bio na pobjedničkom postolju, dok je u devet puta slavio u moto3 klasi.

>> Preminuo vozač formule Jules Bianchi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije