Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NA DNO

Slavni nogometaš je na psihijatriji, utvrđen mu je rijedak poremećaj: 'Može ozlijediti sam sebe'

Instagram screenshot
01.02.2024.
u 19:31

Odvjetnik je također objasnio i da jedna hipomanična epizoda može trajati od jednog do četiri dana, a još uvijek nema određenog datuma kada bi Lavezzi trebao napustiti kliniku u Buenos Airesu.

Nekada najplaćeniji nogometaš svijeta Ezequiel Lavezzi proživljava vjerojatno najteži period u svom životu u posljednjih 40 dana, a početkom siječnja se i predozirao. Tada je Lavezzi zbog predoziranja primljen u bolnicu u Buenos Airesu, smješten je na intenzivnu njegu, a danas, više od tri tjedna kasnije, nalazi se u klinici Dharma.

GALERIJA Nekada najplaćeniji nogometaš svijeta pao je na dno

1/5

Marca je objavila da su liječnici Lavezziju dijagnosticirali hipomaniju, kronični poremećaj raspoloženja.

– On se ne liječi od zloupotrebe droga ili alkohola, već od psihijatrijskog poremećaja zbog kojeg neko može sam sebe ozlijediti i koji može biti potaknut raznim čimbenicima – objasnio je Lavezzijev odvjetnik. 

Odvjetnik je također objasnio i da jedna hipomanična epizoda može trajati od jednog do četiri dana, a još uvijek nema određenog datuma kada bi Lavezzi trebao napustiti kliniku u Buenos Airesu. Inače, hipomanija je dio bipolarnog poremećaja, a poznata je i pod nazivom manična depresija.

VEZANI ČLANCI:

Lavezzi je nekada bio najplaćeniji nogometaš svijeta i zarađivao je više od 20 milijuna eura u kineskom Hebeiju. U karijeri je još igrao za PSG i Napoli, a na svjetskom prvenstvu 2014. godine osvojio je srebrnu medalju u dresu Argentine. 

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
11:57 02.02.2024.

zbog kojeg neko može sam sebe ozlijediti . Neko?

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
11:29 05.02.2024.

Za vladati stranim jezikom je neophodno vladati materinjim jezikom. Tko nema što reći na Hrvatskom, može samo još manje izreći na Španjolskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije