Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI NEUSPJEH

Nekad najplaćeniji nogometaš svijeta danas je na psihijatriji. Prije toga se predozirao i pao na dno

Instagram screenshot
25.01.2024.
u 13:04

Lavezzi je bio najplaćeniji nogometaš svijeta. Zarađivao je preko 20 milijuna eura u kineskom Hebeiju, a nastupao je i za Napoli te Paris SG.

Proslavljeni argentinski nogometaš Ezequiel Lavezzi očito proživljava jako teško razdoblje u životu, ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je kako je primljen u psihijatrijsku ustanovu. 

- Prolazi kroz teško razdoblje i primljen je na psihijatriju i ustanovu za mentalno zdravlje po drugi puta u tri tjedna - javio je uvijek pouzdani izvor iz svijeta nogometa. 

GALERIJA Lavezzi je primljen na psihijatriju zbog teških problema

1/5

- Teško je. Ali moram to učiniti, moram srediti svoj život i navike. Moram to napraviti zbog svog sina - kratko je Lavezzi poručio za francuski dnevnik L'Equipe. 

Podsjetimo, Lavezzi je u bolnici završio prije manje od 20 dana, kada je bio ozlijeđen nakon tučnjave s bratom u vlastitom domu u Punta del Esteu, u Urugvaju. Tada je imao ubodnu ranu u predjelu trbuha i prijelom u području ključne kosti. Nedugo nakon toga je opet završio u bolnici jer se predozirao. 

VEZANI ČLANCI:

Lavezzi je bio najplaćeniji nogometaš svijeta. Zarađivao je preko 20 milijuna eura u kineskom Hebeiju, a nastupao je i za Napoli te Paris SG. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije