Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA IM NOVAC

Schumacherova obitelj rasprodaje imovinu za troškove liječenja. Od ovoga će zaraditi silne milijune

REUTERS
18.04.2024.
u 09:12

Liječenje i troškovi zdravstvene skrbi za legendarnog Nijemca su veliki pa je njegova supruga Corinna bila prisiljena donijeti odluku o rasprodaji dijela obiteljske imovine, a prodani će biti Schumijevi satovi.

Legendarni sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michaela Schumachera i dalje se nalazi na liječenju, a navijači jako malo znaju od njegove skijaške nesreće u francuskom Meribelu 29. prosinca 2019. godine. Liječenje i troškovi zdravstvene skrbi za legendarnog Nijemca su veliki pa je njegova supruga Corinna bila prisiljena donijeti odluku o rasprodaji dijela obiteljske imovine, a prodani će biti Schumijevi satovi.

GALERIJA Legendarni svjetski prvak Michael Schumacher

1/12

Poznata aukcijska kuća Christie’s otkrila je da će na aukciji u Ženevi koja će se održati 13. svibnja među vodećim predmetima biti osam luksuznih satova koji su dosad bili dio privatne kolekcije nezaboravnog njemačkog pilota Formule 1. 

- Naša aukcijska kuća iskreno zahvaljuje obitelji Schumacher na povjerenju. Ponosni smo što možemo predstaviti ove legendarne i jedinstvene satove jedne od najslavnijih legendi Formule 1. To je izniman trenutak za entuzijaste satova i ljubitelje formule 1 - poručio je Remi Guillemin, čelni čovjek aukcijske kuće Christie’s u Europi.

VEZANI ČLANCI:

Svjetski mediji pišu kako obitelj Schumacher od prodaje planira zaraditi veliki novac. Početna zajednička cijena za osam izloženih satova iznosi nešto više od četiri milijuna eura. Aukcija uključuje pet satova iz Ruthenium Francois-Paula Journea, Rolex Daytona od 14-karatnog zlata koji mu je poklonio njegov menadžer Willi Weber i dva unikatna komada, koja je naručio tadašnji šef Ferrarija Jean Todt, a potom ih poklonio njemačkom pilotu.

 

 

Prvi vrijedni komad je Platinum Vagabondage 1 koji se procjenjuje između 1.2 i 2.2 milijuna eura s crvenim brojčanikom koji sadrži simbole koji predstavljaju sedam svjetskih naslova koje je Nijemac osvojio, a drugi je Audemars Piguet, koji mu je poklonio francuski menadžer prošlog Božića. Vrijednost Audermarsa Pigueta iznosi između 200 i 300 tisuća eura.

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
11:47 18.04.2024.

"a potom ih poklonio njemačkom pilotu." - PILOTU??? zašto se šofera zove - pilot???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije