Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila tajnu

Schumacherova menadžerica: Michael mi je rekao 'ne moraš zvati, ja nestajem'

Michael schumacher Corinna Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
12.03.2016.
u 23:30

Bilo je i slučajeva kada su prijatelji i rođaci drugih pacijenata pokušali od novinara izvući novce nudeći informacije o Michaelu - kazala je Kehm.

Informacije o Michaelu Schumacheru koji se u svom domu u Švicarskoj oporavlja od teške nesreće doživljene na skijanju u prosincu 2013. godine i dalje cure na kapaljku, a objavljuje ih tek njegova menadžerica i glasnogovornica obitelji, Sabine KehmZa Süddeutschen Zeitung objasnila je zašto je tomu tako.

- Svaka rečenica bila bi okidač za novo pitanje, a svaka riječ mamac za daljnje informacije. Nikada ne bi bilo mira - kazala je Kehm i otkrila detalje jednog razgovora:

- Jednom sam dugo razgovarala s Michaelom i tada mi je rekao: 'Sljedećih godinu dana me ne moraš zvati, ja nestajem'. Mislim da je to bio njegov san, da to može napraviti jednog dana. To je razlog zašto i dalje želim zaštititi njegove želje i ne dopustiti da išta izađe u javnost.

 

Prisjetila se i kaosa koji je nastao nakon što je Schumacher stigao ozlijeđen u bolnicu u Grenoblu.

- Morali smo osigurati bolnicu i držati novinare po strani kako bi olakšali posao liječnicima. Parkiralište i predvorje bolnice bili su stalno puni. Ispitivani su ljudi koji su posjećivali druge pacijente da li znaju išta o Michaelu. Bilo je i slučajeva kada su prijatelji i rođaci drugih pacijenata pokušali od novinara izvući novce nudeći informacije o Michaelu - kazala je Kehm dodavši kako ne može u nekoliko rečenica odgovoriti na pitanje kakvo je zdravstveno stanje Schumachera jer je riječ o procesu.

>>'Schumacher nije ovdje s nama, moramo prihvatiti činjenice'

Komentara 14

Avatar Hunter86
Hunter86
00:40 13.03.2016.

Drzi se Michael!!

RZ
rebel.zg
03:44 13.03.2016.

Bas tragedija. Kak se veli uvijek moze gore, ali od ovoga stvarno tesko

Avatar babas
babas
17:28 13.03.2016.

Kakav tragičan kraj najvećeg od najvećih,stradao na skijanju. Slična sudbina je bila i velikoga Nikija Laude,ali se on srećom dobro oporavio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije