Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinju pripreme za EP

Reprezentacija stigla u Međimurje: 'Ovo nije vrijeme za podjele!'

nogometna reprezentacija
Foto: HNS/Twitter
1/15
22.05.2016.
u 18:59

– Ne znam tko će otpasti, ne zamaram se time. Ja samo želim nastaviti ono što sam radio ove sezone, a Hrvatska je odlično pokrivena na svim pozicijama i to nas sve čini još boljima

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je otputovala u Sv. Martin na Muri gdje će odraditi prvi dio priprema, a već večeras ih očekuje otvoreni trening. Od ponedjeljka će ritam ipak biti žešći, trenirat će se dva puta dnevno, a u petak naše igrače u Koprivnici očekuje prijateljski susret protiv Moldavije. Igrači su bili oduševljeni dočekom u Međimurju.

– Vjerujem da bi nas ovakav ugođaj dočekao u svim dijelovima Hrvatske, ovo nije vrijeme za podjele. Veselim se svakom treningu. Izbornik će nam najbolje pripremiti plan rada, a glavno je da smo opet svi zajedno – kazao je Duje Čop za stranicu HNS-a pa dodao:

– Ne znam tko će otpasti, ne zamaram se time. Ja samo želim nastaviti ono što sam radio ove sezone, a Hrvatska je odlično pokrivena na svim pozicijama i to nas sve čini još boljima. Želimo se dokazati i zauzeti svoje pozicije. Naravno da se nadam minutaži te da ću biti dio momčadi, ali to je izbornikova odluka. Svaki nam je trening prilika da se nametnemo.

Hrvatska prvu utakmicu igra 12. lipnja protiv Turske u Parizu, a u skupini su nam još Češka i Španjolska.

– Ne znam tko će otpasti, ne zamaram se time. Ja samo želim nastaviti ono što sam radio ove sezone, a Hrvatska je odlično pokrivena na svim pozicijama i to nas sve čini još boljima. Želimo se dokazati i zauzeti svoje pozicije. Naravno da se nadam minutaži, te da ću biti dio momčadi, ali to je izbornikova odluka. Svaki nam je trening prilika da se nametnemo – zaključio je Čop.

 

 

Komentara 7

OL
olrajt
09:42 23.05.2016.

..izmisliti će skojevci već nešto !...bez brige!

NE
neki
11:58 23.05.2016.

Podjele su napravljene kad su se uljezi ugurali u HNS. A biti će uklonjene kad izađu iz njega.

OR
<orlando>
20:19 22.05.2016.

Prvo Međimurje, onda Međugorje i na kraju Međunožje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije