Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakljada ih pokolebala

Rakitić: Možda će nas poslati kući! Srna: Ovo mi je bila najteža utakmica

Rakitić
Foto: DPA/PIXSELL
1/8
17.06.2016.
u 20:25

– Takav igrač bi nedostajao i većim ekipama, a ne samo nama – rekao je Badelj o Modrićevu ranom izlasku iz igre

Ivan Rakitić i kapetan Darijo Srna konstatirali su nakon utakmice sa Češkom (2:2) kako je prekid uzrokovan bakljadom hrvatskih navijača poremetio koncentraciju igrača. No, bili su zadovoljni igrom te vjeruju kako će Hrvatska izboriti nastup u doigravanju.

– Što reći nakon svega, ispast će glupo. Sva sreća da se nastavila utakmica nakon prekida. Nije slučajno što smo toliko puta kažnjeni. Srećom ima mnogo više pravih navijača od ovih koji su izazvali nerede – rekao je Rakitić za HRT.

Naglasio je kako Češka do prekida nije uopće bila opasna iako je zabila jedan gol.

– Bolje od ovoga nismo niti zaslužili zbog događaja na tribinama.

Veznjak Barcelone smatra kako izlazak Luke Modrića nije uzrokovao pad u igri Hrvatske.

– Imali smo još dobrih prilika za treći pogodak. Možemo biti ponosni kako smo odigrali – kazao je Rakitić i zaključio:

– Tko zna hoćemo li uopće igrati protiv Španjolske, možda će nas poslati kući.

Kapetan Srna nije želio komentirati nerede.

– Trebamo gledati samo na utakmicu. I ne tražiti alibi. Treba igrati i iza prekida. Svaka čast igračima, jako dobro smo igrali do 2:0 i malo nas je prekid pokolebao – rekao je Srna te naglasio kako mu je ovo bila najteža utakmica u karijeri zbog smrti oca Uzeira.

Niti Milan Badelj nije htio pričati o neredima navijača.

– Bolje da ne komentiram. Dosta dobro smo zatvorili Rosickog, ali na kraju je ispalo nesretno. Solidno smo ušli u drugo poluvrijeme, zabili za 2:0 i onda imali šansu ih dokrajčiti. Nažalost, to nismo napravili – rekao je Milan Badelj pa se osvrnuo na izlazak Modrića.

– Takav igrač bi nedostajao i većim ekipama, a ne samo nama.

Sada nam slijedi utakmica sa Španjolskom.

– Tek ćemo sutra početi razmišljati o Španjolcima i mogućoj kazni Uefe – zaključio je Badelj.

Ivan Perišić rekao je kako se u trenucima prekida osjećao – jadno.

– To nas je skroz dekoncentriralo. Posljednjih deset minuta uopće nismo bili u utakmici. Samo smo razmišljali o onome što se dogodilo – kazao je Perišić.

Komentara 90

AC
Andeo cuvar 78
20:36 17.06.2016.

Sustavno iz godine u godinu iz utakmice u utakmicu jedno te isto i nista se nemoze ili nece poduzet..samo jednog kada bi kaznili malo zesce jedno 3 ili 4 godine zatvora dasi drugi razmisle..sjecam se u malti su demolirali stadion i kako se zavrsilo smijali su se kada su bili pusteni..ccc samo robija pa nek si misle

NT
Novella Trbara
20:43 17.06.2016.

svaka cast deckima na odlicnoj igri,a tu stoku huligansku kazniti nemam rijeci to se samo kod nas Hrvata moze desiti ...razocarana i jako sam tuzna decki svu srecu dalje ,,,,strasnooo

BL
Blender
20:43 17.06.2016.

Hocemo imena tih izdajica, nece lako proci ovaj puta!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije