Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Igraj i navijaj: Osvoji navijačko putovanje u Njemačku

PSK
22.05.2024.
u 15:01

U srcu nadolazeće nogometne euforije nalazi se i Hrvatska, zemlja koja je spremna ostaviti neizbrisiv trag na europskoj nogometnoj sceni. Sada, dok se pripremamo za prvenstvo u Njemačkoj, hrvatska reprezentacija uskoro će ponosno stupiti na veliku pozornicu, spremna iznova osvojiti srca navijača i pokazati svijetu svoju nevjerojatnu strast. Pred nama su uzbudljive utakmice, neizvjesni trenuci i prilika za stvaranje novih nogometnih legendi.

Uzbuđenju koje raste pridružila se i PSK kladionica kroz nagradnu igru koja će sretnim dobitnicima omogućiti 3 navijačka putovanja u Njemačku i druge vrijedne nagrade. Ova jedinstvena prilika traje još samo do kraja tjedna (26. 5. 2024.), pružajući ljubiteljima nogometa šansu da budu dio ovog spektakularnog događaja.

Sudjelovanje je jednostavno - uplatite listić za klađenje od najmanje 3,00 EUR u PSK poslovnicama, kafićima ili putem online računa. Prijavite se i pošaljite SMS sadržaja: PSK, pin listića ili 16-znamenkasti kod, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj, mjesto) na broj 60777* po cijeni od  0,32 EUR po SMS poruci ili se prijavite putem obrasca. (*Operater SMS usluge: New Lewel d.o.o. (01/2882-922))

Tri sretnika osvojit će navijačko putovanje u Njemačku za sebe i još 3 prijatelja, gdje će imati priliku doživjeti nezaboravne trenutke koje će pamtiti cijeli život!

Ali tu igra ne prestaje, PSK je pripremio i brojne tjedne nagrade koje već četvrti tjedan u nizu uveseljavaju PSK igrače. Zaključno s ovim tjednom PSK će podijeliti 500 jednokratnih poklon bonova za online HNS family shop koji uključuju 260 poklon bonova u vrijednosti od 100€ te 240 poklon bonova u vrijednosti od 50€. Za dobivene iznose možeš izabrati bilo što iz ponude njihovog asortimana; dres hrvatske nogometne reprezentacije, navijački šal, bočicu za vodu ili nešto drugo što će dodatno pomoći da navijaš kao prvak.

Iskoristite posljednji tjedan nagradne igre koja traje do 25. svibnja, prijavi se i možda baš ti budeš jedan od onih koji će doživjeti nezaboravne trenutke. Igraj u PSK i odvedi ekipu u Njemačku!

Ključne riječi
PSK

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije