Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ RIJEČI

Perišićeva zagonetna objava nakon derbija: Što je vatreni ovim htio reći?

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
05.04.2024.
u 09:03

Nakon derbija gospodskim potezom otišao se nakloniti Dinamu na prolasku dalje, a navijači priželjkuju i njegov nastup na Rujevici u nedjelju

Mnogi navijači Hajduka nadali su se da bi do kraja sezone na terenu mogli vidjeti Ivana Perišića. Zazivalo se već godinama ono "vrime je", a službeni debi Ivan Perišić upisao je 3. travnja u polufinalu Kupa protiv Dinama. Njegov ulazak u igru u 72. minuti izazvao je delirij poljudskih tribina koje su priželjkivale Hajdukovo izjednačenje.

No, izjednačenje se nije dogodilo, a Dinamo je pogotkom Sandra Kulenovića prošao u finale Kupa. Hajduk sada mora loviti zaostatak za Rijekom i Dinamom na prvenstvenoj ljestvici, a slijedi mu jadranski derbi na Rujevici u nedjelju. Utakmica je to "na sve ili ništa", Hajduk se nakon dva poraza od najvećeg rivala jednostavno ne smije još jednom poskliznuti, misli li do kraja
sezone ostati "živ" i juriti titulu.

Nakon kup-derbija s Dinamom na Instagramu se oglasio Ivan Perišić. Zaigrao je 197 dana nakon teške ozljede koljena na jednom treningu londonskog Tottenhama. U igru je ušao na vlastito inzistiranje, a trener Mislav Karoglan iskoristio ga je kao posljednju, petu izmjenu u lovu na zaostatak za Dinamom. Čim se krenuo zagrijavati nekoliko minuta pred ulazak, zapadna ga je tribina Poljuda pozdravila burnim aplauzom.

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/3

Perišić je gospodskim potezom i čestitkama upućenima Dinamu na prolasku pokazao kakva je ljudska veličina. Plave je otišao pozdraviti i u svlačionicu, a nakon toga bez riječi se javio na društvenim mrežama. Objavio je tri fotografije uz nekoliko emotikona.

Foto: Screenshot: Instagram

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar horuk
horuk
09:28 05.04.2024.

Perišić predstavlja Hajdukovce zbog kakvih sam nekada obožavao taj klub. Da sve od sebe za Hajduk, viteški i gospodski nastup, konstruktivan, pozitivan, prkosan. Protivnika pozdravlja vedra lica i uspravne kičme, gleda ga u oči i priznaje mu kvalitete koje ima. Ne kao podmukla bestija koja kmeči mami da mu je netko oteo igračku i traži da mu se izgubljeno na nesportski način vrati kao što je to nažalost zadnjih 15 godina postalo norma za Hajduku.

Avatar jeremija1
jeremija1
11:11 05.04.2024.

Ja kao navijač Dinama prvi velim da mi je Perišić već dugo vremena omiljeni reprezentativac.Nikad nije zakazao, uvijek borben i primjeran. On nas je vukal u najbitnijim tekmama, i onda kad Modrića nije išlo. Veliki respekt!

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:36 05.04.2024.

Htio je reći " Ušao sam, riskirao ostatak karijere i pokazao kako se treba ponašati igrač Hajduka . Nažalost jedini koji su me u tome slijedili su bili polomljeni Lučić i mali Pukštas . Svi drugi po starom uključujući publiku na tribinama " . I sve je rekao !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije