Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIZICI ZA BUDUĆNOST

Hajduku je propala sezona, a niti budućnost ne izgleda bajno. Treba im dubinski remont

04.04.2024.
u 22:00

Sada je pravo pitanje kako će se rizici koji se u rezultatskom smislu nisu isplatili odraziti na budućnost Hajduka. Kad pogledamo na igrački kadar, on će vrlo vjerojatno biti slabiji jer nemoguće je očekivati da će akvizicijama opet biti moguće posezati za takvim rizicima

Komentara 13

KU
Kujttim
22:44 04.04.2024.

Hajduk je napravio veliku štetu kupovinom igrača koji su gotovo svi stari ili poluinvalidi. Sada se toga neće moći riješiti. tu su Lovro Kalinić, Nikola Kalinić, Odjidja, Žaper, Uremović, Trajkovski, a sada vidimo da je u toj kategoriji i Livaja. Melnjak i Perišić će se vratiti, ali sve ovo ostalo je vrlo upitno. Klub im vodi Livaja i sve se vrti oko njega. Da je jučer ostao Lovre Kalinić na golu Dinamo bi pobijedio 0-4. Dakle, Lovre je kapetan, a realno je za mirovinu i najslabija karika u momčadi. Na tri šuta, primi jedan gol, jednom mu lopta prođe kroz ruke i odbije se u stativu, a u trećem udarcu primi gol i još se ozlijedi. Pegula!

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
22:33 04.04.2024.

Huligani su štetu učinili! Opravdavanje onoga što su učinili je nova šteta, veća šteta i buduća šteta.

DU
Deleted user
23:05 04.04.2024.

Dubinski remont stadiona je već počeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije