Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Perišić je potezom poslije kaotičnog derbija oduševio hrvatsku javnost. Evo kako je iznenadio dinamovce

Ivan Periši? debitirao za Hajduk u derbiju protiv Dinama
Zvonimir Barisin/PIXSELL
04.04.2024.
u 13:32

Nakon utakmice Perišić je pokazao kako je veliki čovjek i napravio je sjajnu gestu koja je oduševila hrvatsku sportsku javnost.

Ivan Perišić vratio se samo šest mjeseci poslije teške ozljede koljena i prvi put zaigrao za seniore Hajduka u najvećem derbiju protiv Dinama. Mnogi smatraju kako je taj potez bio izuzetno opasan jer je Perišić mogao biti izgubljen za Euro ovog ljeta, ali velika je Ivanova želja izgleda presudila. Povratak vatrenog zasjenili su neredi poslije utakmice na Poljudu kada su huligani iz Torcide uletjeli na travnjak i počupali gomilu sjedalica na vlastitom stadionu kako bi se obračunali s policijom, kad već nisu mogli s Boysima. 

GALERIJA Pogledajte kaos u Splitu nakon derbija na Poljudu

Ivan Periši? debitirao za Hajduk u derbiju protiv Dinama
1/26

Nakon utakmice Perišić je pokazao kako je veliki čovjek i napravio je sjajnu gestu koja je oduševila hrvatsku sportsku javnost.  Naime, kada je Torcida probila prvi blok osiguranja i uletjela na teren, u svlačionicu nisu pobjegli samo kolege iz reprezentacije Ivan Perišić i Bruno Petković, koji je laganim korakom krenuo prema tunelu uz požurivanje policajca.

VEZANI ČLANCI:

Dok su neredi bjesnjeli oko stadiona, Perišić je otišao do Dinamove svlačionice kako bi pozdravio gostujuće igrače, a najduže se zadržao u razgovoru s  kapetanom Dinama Brunom Petkovićem kojeg jako dobro poznaje iz hrvatske nogometne reprezentacije, javio je Germanijak.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Idler
Idler
15:07 04.04.2024.

Jen od naših najbolših igdaj...ne treba ga posebno komentirat sam duboki naklon !

FA
Fake
17:40 04.04.2024.

Perišiću kao i uvijek, kapa dolje.Bio i ostao legenda.

MA
Marsi
17:53 04.04.2024.

Svi mi znamo sto je lijek; onako kako je to nacinila Tachterica u Britaniji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije