Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo Hrvatske

Ragbijašicama nisu smetale ni vremenske neprilike

Ragbijašice, Mladost - Nada (1)
Foto: Goran Jakus/Pixsell
1/7
24.03.2013.
u 19:38

Stotinjak navijača bodrilo je ragbijašice, a podršku im je došao dati i gradonačelnik Milan Bandić

Prvo prvenstvo Hrvatske za žene u ragbiju 7 počelo je danas na igralištu uz KIF na Jarunu, gdje je domaćin bio Ženski Akademski Ragbi Klub Mladost. Na prvom je turniru  najviše bodova (12) osvojila upravo domaća ekipa, drugoplasirane su s 10 bodova završile ragbijašice Nade iz Splita, dok je Zagreb osvojio 8 bodova. 

Unatoč snježnim vremenskim neprilikama, želja za održavanjem prvog ovakvog prvenstva bila je jača, pa je stotinjak navijača bodrilo ragbijašice. Podršku im je došao dati i gradonačelnik Milan Bandić. Drugi i završni turnir održat će se sredinom svibnja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:35 25.03.2013.

Kombinacija egzibicionizma i mazohizma!!!Za nepovjerovati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije