Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biciklizam

Kišerlovski do rezultata karijere: treći u 5. etapi Vuelte al Pais

'Paris Nice, Col D\'Eze final day Time trial, Robert Kiserlovski team Astana comes 9th overall as he crosses the finish line at the summit of Col D\'Eze Photo: Press Association/Pixsell'
'Pete GodingPress Association/Pixsell'
07.04.2012.
u 10:21

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski ostvario je svoj najbolji rezultat u nekoj od pojedinačnih utrka. U 5. etapi jake utrke Vuelta al Pais Vasco, Kišerlovski je na cilj došao treći, sa dvije sekunde zaostatka iza pobjednika Rodrigueza.

Riječki biciklist 29 kilometara prije cilja odvojio se od osmorice koji su s njim bili u bijegu, herojski je sam proveo na vrhu idućih 26 kilometara, no na završnom usponu dostigao ga je dvojac Rodriguez i Sanchez. Kišerlovski ih je opet sustigao, no u završnom sprintu ponestalo mu je snage, pa je završio treći. To mu je donijelo i proboj na treće mjesto u ukupnom poretku.

– Svatko tko imalo razumije biciklizam zna koliko je ovo veliki rezultat. Na ovoj utrci nastupaju mnogi od najjačih svjetskih vozača – rekao je Kišerlovski.

Danas ga očekuje zadnja etapa, 19 kilometara kronometra.

– Nisam ekspert za kronometar, ali dat ću milijun posto od sebe. (kl/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije