Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK HRVATSKE

Obrvan se oglasio poslije ispadanja: Dogodilo se ono što nije normalno. Ovo je bila šokantna utakmica

Zagreb: Okupljanje ženske rukometne reprezentacije uoči priprema za Svjetsko prvenstvo
Igor Kralj/PIXSELL
11.12.2023.
u 21:04

U odlučujućoj utakmici za prolazak u četvrtfinale Hrvatska je vodila 59 minuta, a na kraju ostala i bez boda koji bi ju ostavio u igri sve do završetka utakmice Švedska - Crna Gora.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvoboju je posljednjeg kola skupine I drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Goteborgu izgubila od Mađarske sa 22-23 (11-8) te tako ostala bez izgleda za prolazak u četvrtfinale, ali i mogućnosti nastupa u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

- Prvo bih čestitao curama na svih šest utakmica koje su odigrale s htijenjem i borbom. Većim dijelom je i ova utakmica bila dobra, imali smo visoko vodstvo, kontranapad za sedam razlike. Nismo se snašli, održavali smo tu prednost i vjerojatno mislili da ćemo izdržati do kraja. Ponestalo nam je i sreće", rekao je izbornik Ivica Obrvan. 

VEZANI ČLANCI:

- Promašili smo zicere, one su imale penale, mi promašio sedmerac i jedino vodstvo Mađarica nas je odvelo u poraz. Još sam vruć. Treba ovo analizirati da bih dao neke izjave. Ovo je bila šokantna utakmica. Imali smo utakmicu pod kontrolom, igračice su na kraju rekle da mogu, da imaju snage. Bilo je problematično ubaciti igračice koje nisu zagrijane. Malo nam je popustila koncentracija na pozicijama između dva i tri u obrani, Mađarice su dobile zalet i dogodilo se ono što nismo po razvijanju rezultata mogli očekivati i ono što nije normalno da se dogodi - zaključio je Obrvan. 

Komentara 8

ŽE
Željan
21:45 11.12.2023.

Sve je tako odjednom krenulo ka dole, a trener ne traži "time out", zaista mi nije jasno, valjda je već pobjedio, al nažalost sva krivica ide i to 100% treneru, odstupi i daj otkaz, baš mi je nejasan ovaj scenarij,ij, da nije INA u igri???

BL
blackeder2022
21:32 11.12.2023.

Ovu utakmicu izgubio je trener jer nije u trenutku kad su naše gubile ritam a mađarice ušle u ritam,zvao time out i time razbijao mađaricama ritam,a naše konsolidirao.Kad na vrijeme ne interveniraš,gubiš utakmicu.

PA
pajokola1
21:57 11.12.2023.

trener kriv, kad su naše vodile 6 razlike trebao je izvući cijelu ekipu koja je počela utakmicu i odmoriti ih za zadnjih 15 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije