Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BiH kolonija NA ŠUBIĆEVCU

Zec, Alispahić i Karadža, čak tri Bugojanca u prvih 11 Šibenika!

Ermin Zec
Marko Lukunić | Pixsell
07.11.2009.
u 13:17

U prvoj momčadi Šibenika nalaze se čak tri nogometaša rodom iz Bugojna, a sva trojica zaigrat će protiv Dinama u nedjelju.

Kako je i dalje ozlijeđen iskusni stoper Budiša, njegovo mjesto u zadnjem redu Šibenika zauzet će Alvin Karadža. Tako će u prvih 11 Karačić imati čak tri Bugojanca. Uz Karadžu, iz tog su grada i standardni igrači Alispahić i Zec.

Uskoro će se taj trojac razići, Zec uskoro odlazi. No tko zna, možda za koju godinu na Šubićevac dođe Erminov mlađi brat Asim!

– Polako, još je mlad, tek ima 15 godina. No, koliko znam, odličan je igrač – hvali Ermin mlađeg brata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije