Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL, Slaven Belupo dočekuje Karlovac

Zaljubljeni Glavica: Za mene je prvi nogomet, a tek onda ljubav

'26.08.2011., Koprivnica - Na danasnjoj  konferenciji za novinare predstavljen je Varteksov veznjak Dejan Glavica, s kojim je Slaven Belupo potpisao trogodisnji ugovor.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
27.08.2011.
u 09:13

Dejan Glavica (20), ofenzivni veznjak Slavena Belupa, koji je s novim klubom potpisao ugovor na tri godine, večeras će (20 sati) na utakmici 6. kola Prve HNL protiv gostiju iz Karlovca priliku čekati s klupe.

– Drago mi je što sam došao u koprivnički klub. Dečki su me odlično prihvatili i nadam se da ću se uspjeti izboriti za minutažu kod trenera – izjavio je mladi hrvatski reprezentativac, koji je dao zanimljiv odgovor na novinarsko pitanje kako će mu, zbog promjene sredine, sada funkcionirati veza s djevojkom.

– Nogomet mi je na prvom mjestu, a ljubav na drugom. Ako je prava, čekat će me – ispalio je Glavica, koji je prošle sezone za Varaždin odigrao 21 utakmicu i postigao dva pogotka.

Ferenčina inzistirao na transferu

Roy Ferenčina izrazio je zadovoljstvo dolaskom Glavice, na kojem je on posebno inzistirao.

– Siguran sam da će nam biti pojačanje. Ako bude ponavljao igre iz Varaždina, bit će jedan od naših važnijih igrača – rekao je trener farmaceuta kojem se večeras u sastav vraćaju Maras i Milardović, a Vojnovića će preseliti na klupu.

– Poljak je trenutačno u boljoj formi od Vojnovića i zato će početi od prve minute. Protiv Karlovca nas očekuje teška utakmica. Iako su slabiji nego lani, imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača. Nadamo se dobroj igri, ali najvažniji su bodovi i očekujem pobjedu – kazao je Ferenčina i dodao da, s obzirom na težak raspored na početku prvenstva, nitko nije očekivao takav bodovni saldo te im je želja nastaviti taj pozitivan niz.

Dinamo poželio proljeće

Slavenov trener spomenuo je i Dinamov ulazak u Ligu prvaka.

– To je izvrsno za hrvatski nogomet. Dobili su atraktivnu grupu, Real Madrid je uz Barcelonu najjača momčad na svijetu, tu su odlični Lyon i Ajax, ali nadam se da će Dinamo pružiti dobre igre. Želim im da osvoje barem to treće mjesto te da ostanu u Europi i na proljeće – istaknuo je Ferenčina.

Dodajmo da će danas u 11 sati igrači Slavena Belupa dijeliti besplatne ulaznice za Karlovac ispred caffe bara Žabica u središtu grada, a na utakmici će klub organizirati nagradnu igru za navijače na poluvremenu i fan zonu s prodajom Slavenovih suvenira.

Komentara 1

DR
drug
10:21 27.08.2011.

Sretno i da ti karijera uspije... Pazi da novac koji zaradis ne popisas negdje uza zid sa prijateljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije